![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 45 46 [47] 48 49 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 21:38 PM
|
||||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה אבל הייתי פה גם קודם -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 21:39 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אדוני מה 'תה חש -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() אני רץ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חזרתי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פחות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני נשבע ששניה לפני שסיפרו לי שעליתי אמרתי ללילי שירין צפה לי יותר מדי פעמים בפרופיל לול -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 21:40 PM
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול אבל האמת מזלט ממש הגיע לך התפקיד -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 21:40 PM
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תגובת השנה וזה כדי להיזכר בזה לפני הנשף -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 21:41 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האהא תודה D: -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 21:42 PM
|
||
![]() אל תרוצי שיורים עליך כי תמותי עייפה ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואו אם ההנהלותים החדשים רוצים לעדכן את לינקיית מוזיקה אני ממש אוהב אתכם
אפשר גם רק להוסיף את הסיקור שלי אם אין לכם כוח 3> -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"I'll help you know not only what we know, but also how we know what we know"
That's a teacher I'd love to have. -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יו יש פה אנשים
טוב אני יוצא לרוץ ביוש. אני אחזור בהמשך. -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 21:43 PM
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בבקשה טוב אנשימים היה נחמד פה אבל הבטחתי לעצמי ללכת לישון מוקדם אז מזלט למי שזכה כל הכבוד למי שניסה ואני אוהבת אתכם אנשים יפים 3> -------------------- בס״ד
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 21:43 PM
|
||||
![]() אל תרוצי שיורים עליך כי תמותי עייפה ![]() ![]() ![]() ![]() |
שקד את הכי מגניבה ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 21:44 PM
|
||||
וואי אלכס נודרת רציתי לכתוב את זה גם -------------------- בס״ד
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 21:44 PM
|
||||
קל -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |