![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 56 57 [58] 59 60 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 23:54 PM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון, לפחות יש לי פתיתים וריח של ל"ג בעומר הוא באמת אשם במקרה הזה משתי סיבות א-בגללו אני עייפה ולא מרוכזת ולכן שרפתי את הסיר ב-הפתיתים היו לארוחת צהריים מחר לבית ספר -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 23:55 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אויי
יאללה תכיני שוב😂 אני רעה😈 אני גם רעבה ![]() הודעה זו נערכה ע"י לאומאתכלום ב Oct 18 2021, 23:57 PM -------------------- לפעמים צריך להיות קצת לונה לאבגוד, ולהאמין בדברים דווקא בגלל שאין הוכחות לקיומם. עמליה 👧 חופרת מומחית 👧 גריפינדור 👧 הארי פוטר 👧 פרסי ג'קסון 👧 ארץ האגדות 👧 ריינה טלגמאייר 👧 אורנה בורדמן סיפור חדש שלי בוואטפד:) כמה שניות יכולות להיות גם כמה דקות. כמה דקות יכולות להיות גם כמה שעות. כמה שעות יכולות להיות גם כמה ימים. כמה ימים יכולים להיות גם כמה שבועות. כמה שבועות יכולים להיות גם כמה חודשים. כמה חודשים יכולים להיות גם כמה שנים. מסקנה- כמה שניות יכולות להיות גם כמה שנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 23:58 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באלי משקפיים נגד אור כחול פאק
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2021, 23:59 PM
|
||||
![]() אל תרוצי שיורים עליך כי תמותי עייפה ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם אני לא טועה יש ב150 כזה בסופר פארם נראלי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 00:00 AM
|
||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פתיתים עם בצל 3> אה אוי לא יפה מצידו אבל אולי לשנוצ יעזור אופס תספיקי להכין לעצמך משהו אחר לפחות? אני הכנתי לי טוסט היום! ואז שרפתי אותו אבל לא מדברים על זה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 00:01 AM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה לך!!!! אשתמש במידע הזה בחוכמה. אני פשוט מדדתי משקפיים ישנים של אימא שלי ואימלה הם כל כך יפים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 00:01 AM
|
||||
אין על מההה בכללי אם אתה הרבה מול מסכים זה ממש מומלץ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 00:04 AM
|
||||
כל המחברות שלי הם באייפד כאילו אני ממסך למסך למסך למסך -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 00:05 AM
|
||||
אז בכלל כדאי לך אם אין בסופר פארם אולי אולי יש באופטיקנה וכאלה אבל אני לא בטוחה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 00:06 AM
|
||
מעולה, אני אבדוק
תודה לך!!!!!!! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 00:32 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לילה טוב לכם
-------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 07:36 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר טוב
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 07:50 AM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר אור
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 08:05 AM
|
||
אין לי כוחחחחחח
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 08:20 AM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי מבחן
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |