![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 59 60 [61] 62 63 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 13:05 PM
|
||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כשהן בלי כלום סתם זה טעם אישי של כל אחד זה גי ספוג בשמן -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 13:07 PM
|
||||
![]() אל תרוצי שיורים עליך כי תמותי עייפה ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה הרעיון -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 13:10 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רציתי לעשות אפליקציה שעוקבת אחרי המלווה והוא אמר שזה פשוט מדי -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 13:13 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה באמת די פשוט, אבל את יכולה להוסיף לזה עוד פונקציות ואז אולי הוא יסכים..
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 13:14 PM
|
||||
אז את יכולה להוסיף לזה עוד פיצ׳רים נגיד שאפשר להוסיף חברים ואז לראות את ההתקדמות שלהם ומתי הם מסיימים ואפשר גם שזה לא רק למי שיש לו מלווה ואז לקבוע מפגשים דרך האפליקציה ולארגן מי מוציא רכב וכמה צריכים (לא יודעת נגיד אתם 7 וכולם נהגים חדשים אז צריך להוציא 3 מכוניות בשביל זה) אין לי מושג אני סתם זורקת אבל תחשבי על זה יותר לעומק -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 13:16 PM
|
||
הייי
-------------------- טום · הנהלת האתר · אחראי שנה״ל ואליפות הבתים · חוזר למקורות ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 13:16 PM
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זב באמת די פשוט אני יכול להביא לך קוד מהאפליקציה שלי אם את רוצה -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 13:18 PM
|
||||
טום הקבוצה שלך גאוניתתתת -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 13:19 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה מור אתה עשית את הזה של מתי החופש נכון?
-------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 13:20 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא מצפה עכשיו שנחשוב על רעיון אחר די באלי לוותר על החמש יחידות האלה באמת -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 13:25 PM
|
||||
תעשי among us כמוני ![]() סתם לא זה היה קצת קצת סבל אולי תעשי שחזור של אפליקציה קיימת? או שאסור חברה שלי עשתה טיקטוק וזה יצא מהמם -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 13:26 PM
|
||||
חחחחח תודההה מקווה שאשיג עשירייה מהר כדי שהיא תפתח על אמת -------------------- טום · הנהלת האתר · אחראי שנה״ל ואליפות הבתים · חוזר למקורות ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 13:27 PM
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 13:30 PM
|
||||
השגת בינתיים ארבעה בשעתיים אני לא הייתי דואגת -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 13:30 PM
|
||||
אני יכולה לעשות מה שבאלי בתכלס כל עוד זה מתוחכם מספיק -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |