![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 63 64 [65] 66 67 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 14:53 PM
|
||
![]() אל תרוצי שיורים עליך כי תמותי עייפה ![]() ![]() ![]() ![]() |
קל להתעלק על תיכוניסטים
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 14:53 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נו
180 ל45 -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 14:54 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה די סטנדרטי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 14:55 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא
זה יקר ממש לפני 5 שנים זה היה 120 ל45 ![]() למה האייפון מצלם כל כך מטושטש במקארו מוד -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 14:55 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עכשיו זה סטנדרטי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 14:57 PM
|
||
חבל ועצוב
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 14:57 PM
|
||
כאילו מבחינתי זה לא היה כזה דרמטי כי ההורים שלי התעקשו על המורה אז לא ממש הייתה לי אופציה לבחור מחירים אחרים והם מימנו הכל
|
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 14:58 PM
|
||
מי יודע c# וc++
אני לומדת עכשיו סי++ ובינתיים חוץ מהסינתקס זה אותו דבר כמו סי שארפ אני לא מבינה מה ההבדל -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 14:59 PM
|
||||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 14:59 PM
|
||
רק סי שארפ
|
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 15:01 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיחה על שולחן בהמשכים זה ככ כיף הצילו
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 15:01 PM
|
||||
תקשיבי אני רק באמצע אבל בינתיים זה אותם קונספטים אני לא מבינה מה ההבדל זה סי שארפ עם סינתקס של c -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 15:03 PM
|
||||
למדתי c++ ממש מזמן אז אני לא כל כך זוכר וגם c# שנים לא נגעתי רק ג'אווה ופייתון -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 15:03 PM
|
||||
טוב אני אשאל את גוגל D: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 19 2021, 15:04 PM
|
||
תכלס C# שפה עילית אם אני זוכר נכון
C++ צמחה מC והיא לא שפה עילית -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |