![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (6) « ראשון ... 3 4 [5] 6 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 20 2022, 23:49 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סבבה כפרה אישרתי אבל לא לנג׳ס לי לאשר אותך בשתיים עשרה בלילה
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 21 2022, 00:27 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: סופי ואקר
למה מגיע לי להכנס לקבוצה: באמת שאלתם את זה? כי ככה החלטתי. האם אני עומד בכל התנאים: דא שאלות/הערות וכד': שום דבר ששווה את המאמץ. --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 21 2022, 00:32 AM
|
||
סיסמה תישלח בקרוב! או ואמרתי לך
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 23 2022, 18:18 PM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
צונזר
-------------------- רייבנקלו- כי לונה לאבגוד משלנו רייבנקלו- כי כל החכמים איתנו רייבנקלו - כי הנשר הוא המלך (מלך העופות) בצורה נשרית רייבנקלו - כי תבונה היא חיונית רייבנקלו - כי מישהו חייב להצליח בלימודים רייבנקלו - כי החכמים הכי שווים רייבנקלו - כי כחול יפה מקום ראשון רייבנקלו - כי יצירתיות תמיד בראש גאון רייבנקלו - כי אוויר חשוב מאוד רייבנקלו- כי חכמה כולם מבקשים עוד רייבנקלו - למידה היא חלק מהסקרנות רייבנקלו- כי חייבים קצת גם רעות רייבנקלו - כי הגבירה באפור הכי טובה רייבנקלו- כי המייסדת שלנו הכי חכמה רייבנקלו - כי בקווידיץ' הפלפאף תמיד יפסידו רייבנקלו- כי רייבנקלו תמיד כובדו רייבנקלו - כי חייב שיהיה מישהו שיענה על כל השאלות רייבנקלו- כי חייב מי שיהיה בראשו יהיו גם מחשבות
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 6 2022, 07:02 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פשוט תכניסו אותי נו
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 7 2022, 09:20 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: קיפוסטרית בנשמה
למה מגיע לי להכנס לקבוצה: כי אני הכי סנובית ומהממת ומושלמת בעולם. האם אני עומד בכל התנאים: ברור!אחרת למה שאני אנסה להרשם? שאלות/הערות וכד':#סנוביתלנצח -------------------- מוריה • היא/את • פרשתי תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה ![]() It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | התשובה | ריאליטי | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל | אני לא אוהבת פורטנייט, אנשים. זה רק בשביל הקטע ![]() היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 7 2022, 13:03 PM
|
||
שתיכן בפנים, סיסמה תישלח בקרוב
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 13 2022, 08:10 AM
|
||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי:תהילה, בצד למה מגיע לי להיכנס לקבוצה:כי אני ממש סנובית! האם אני עומד בכל התנאים:כןןןן שאלות/הערות וכד':אממ בעיקרון אביה גם בזה ואני חברה שלהב אז קשור..? ( ![]() ![]() -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 13 2022, 08:12 AM
|
||
יאללה רשומה
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2022, 19:03 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: חגילה אדונית האופל
למה מגיע לי להיכנס לקבוצה: כי קראתי לעצמי אדונית האופל האם אני עומד בכל התנאים: כן כן שאלות/הערות וכד': מה אתה מסתלבט? -------------------- נענע בננה🔹️19🔹️אין עוד פרטים חשובים חולת הארי פוטר | BTS | סקיז | בייסיקלי כל הקייפופ LA CHI MO LA LA "האמונה שלי היא שהאמת תמיד עדיפה על השקרים" "אתה באיזשהו שלב מתחיל להאמין שהכל אפשרי אם יש לך מספיק חוצפה" "רון: "אני לא מטומטם, אתה יודע", הארי: "אבל אתה עושה חיקוי מעולה של מטומטם" "מה שמשנה זה לא האדם שנולדת, אלא האדם שגדלת להיות" פיפול לייף איז גוד (חוץ מישלי...) תהנו בחיים! חיים פעם אחת! ותלכו לבית ספר מה אתם עושים פה בכלל? חח יאללה נתראה עוד חודשיים שלושה נראה אם אני לא אתאבד עד אז... צ'או! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2022, 19:22 PM
|
||
חברה, יש כולה תנאי אחד לקבלה. שימי לב שאין לך מספיק הודעות המונה.
|
|
![]() |
||
למה 500 הודעות ולא פחות
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 12 2022, 12:57 PM
|
||
שם+כינוי: זאבונת
למה מגיע לי להיכנס לקבוצה: כי כל הזמן אומרים לי שאני מרוכזת בעצמי, וחושבת ורק על עצמי, ושאני סנובה, ו... קיצר, בא לי, אז אתם תכניסו אותי. האם אני עומד בכל התנאים: באאא- רור שאלות/הערות וכד': ביקשת לצאת מבובאטון -------------------- 🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺
[] נגה!!! [] פורום משחקי תפקידים! [] משחקי תפקידים! [] ארטמיס [] רייבנקלו [] זאבים שולטים תתמודדו [] 🐺[] אאווווו [] היי, השם שלי הוא נגה (NOGA. לא NAGA. ברור?!), ו... זהו, בעצם! הרשמו למ"ת שלי TEN WORLDS, TEN STONES אה, ו.... פורום מ"ת שולט! בקרו בפורומ"ת המדהים, תעזרו להפעיל אותו, ו... זהו, והפעם באמת! (נראה לי....) דרך אגב, רק ארבעה מהמקומות מהמ"ת שלי נותרו (כדור הארץ, גסטרופלונד, סלטרפנד, קרפסל)!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 22 2022, 14:44 PM
|
||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי:נתנאל, שפמנון למה מגיע לי להיכנס לקבוצה: אממ כי אני רוצה? לאדע לא חשבתי האם אני עומד בכל התנאים: כן [B]שאלות/הערות וכד':[/B -------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 22 2022, 20:29 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: ניתאי, ניתאי!!! למה מגיע לי להיכנס לקבוצה: כי אני סנוב אני מקווה שגם אתם אחרת אשאר שוב עם נחותים וגם כי אמרתי כמובן האם אני עומד בכל התנאים: ברורר שאלות/הערות וכד': -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |