![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 67 68 [69] 70 71 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 22:52 PM
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כנל חוץ מתנועות נוער כלומר אין לי מושג כמה בתי ספר יש אבל יש המון תיכונים והמון יסודי -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כאילו שם העיר מסגיר אותך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה נסעתי לתא לפני ארבעה ימים לקח 25 גג להגיע למקום עצמו -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 22:53 PM
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חצי שעה מתא.
אבל זה בעולם אידיאלי חסר פקקים. -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה לנו יש שתי בריכות, מלא גנים, מלא בתי ספר יסודיים, בערך 7 תיכונים נראלי, אריאל, בנע, צופים, כנפיים, ועד שתי תנועות נראה לי.. אה יש גם שני קניונים, שני מרכזי קניות, או שבעצם שלוש, עוד אחד בבנייה, ו.. יש עוד כמה דברים אה יש גם כמה ישיבות הסדר וזה אבל זה עדיין חור נראה לי. נגיד בשכונה שלי יש מלא זקנים -------------------- לפעמים צריך להיות קצת לונה לאבגוד, ולהאמין בדברים דווקא בגלל שאין הוכחות לקיומם. עמליה 👧 חופרת מומחית 👧 גריפינדור 👧 הארי פוטר 👧 פרסי ג'קסון 👧 ארץ האגדות 👧 ריינה טלגמאייר 👧 אורנה בורדמן סיפור חדש שלי בוואטפד:) כמה שניות יכולות להיות גם כמה דקות. כמה דקות יכולות להיות גם כמה שעות. כמה שעות יכולות להיות גם כמה ימים. כמה ימים יכולים להיות גם כמה שבועות. כמה שבועות יכולים להיות גם כמה חודשים. כמה חודשים יכולים להיות גם כמה שנים. מסקנה- כמה שניות יכולות להיות גם כמה שנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני גרה כאילו
50 דקות מתל אביב נראה לי אם לא כוללים פקקים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
הא? -------------------- 💋
|||
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 22:54 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא נחשב גוש דן -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב השיחה בנוד...
אני אלך ואחזור כי משעמם לי -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הם פשוט יודעות איפה אני גרה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
שמעי זה ממש תלוי מה את מכניסה שם אה בעצם יש לזה שם אחר נכון כן -------------------- 💋
|||
|
|
||
די אבל לא נחמד להיות סתם דוברת עברית ביישוב שלי
היישוב יועד במקור לעולים דתיים מארהב ואז באו אליו מלאאא רוסים ויש גם סתם אנשים רגילים דוברי עברית. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 22:55 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין אצלי שכונות אפילו יש תנועת נוער אחת אף מרכז קניות אף קניון אף בריכה אפילו לא בית ספר אחד -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזדהה לגמריייייי ואי שאלה טובה אני גם חייבת לסדר תחדר ואין לי כוחחחחחח -------------------- לפעמים צריך להיות קצת לונה לאבגוד, ולהאמין בדברים דווקא בגלל שאין הוכחות לקיומם. עמליה 👧 חופרת מומחית 👧 גריפינדור 👧 הארי פוטר 👧 פרסי ג'קסון 👧 ארץ האגדות 👧 ריינה טלגמאייר 👧 אורנה בורדמן סיפור חדש שלי בוואטפד:) כמה שניות יכולות להיות גם כמה דקות. כמה דקות יכולות להיות גם כמה שעות. כמה שעות יכולות להיות גם כמה ימים. כמה ימים יכולים להיות גם כמה שבועות. כמה שבועות יכולים להיות גם כמה חודשים. כמה חודשים יכולים להיות גם כמה שנים. מסקנה- כמה שניות יכולות להיות גם כמה שנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
רגע אבל את גרה ב נו שנייה אשאל בהפ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |