![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 70 71 [72] 73 74 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 23:05 PM
|
||||
![]() אל תרוצי שיורים עליך כי תמותי עייפה ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 23:05 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זה אורי
לא יפה להתעלם גם יש לך דאבלים אין לזה תירוץ ![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 23:06 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אל תפתחי את זה כאן בבקשה תדברי על זה בנוד 13 פלוס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה- שמעי זה לא ככ מכבד להגיד דבר כזה בקהילה שיש בה גם ערבים הייתי מנסחת את זה אחרת אני אישית עם דעות שמאליות יותר אז אני לא חושבת ככה רק בגלל שהם ממוצא אחר אסור להם לחיות כאן? הם צריכים לסבול מאלימות ומדיבורים כאלה? -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
על טעויות משלמים ![]() -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() חיים לפני מוות. כוח לפני חולשה. מסע לפני יעד. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה מה מה עשיתי -------------------- אורי Ori Life before death, strength before weakness, journey before destination I will protect those who cannot protect themselves I will protect even those I hate so long as it is right I accept that there will be those I cannot protect --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
החור שלי כזה 90% יותר חור משלך אני לא מכירה את שלך אבל יש רק קיבוץ אחד חדש יותר מהקיבוץ שלי אז בקיבוץ שלי חסרים כל הדברים המגניבים של הקיבוצים וזה סתם קיבוץ מעפן כזה אז אני בדרך כלל מניחה שקיבוצים אחרים הם מגניבים יותר -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 23:07 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש ממש לא! זאת הארץ שלנו, השנייה שלנו חוקית (ברוב המקרים לפחות) ואמור להיות לנו כיף כאן, כי למה לא. -------------------- לפעמים צריך להיות קצת לונה לאבגוד, ולהאמין בדברים דווקא בגלל שאין הוכחות לקיומם. עמליה 👧 חופרת מומחית 👧 גריפינדור 👧 הארי פוטר 👧 פרסי ג'קסון 👧 ארץ האגדות 👧 ריינה טלגמאייר 👧 אורנה בורדמן סיפור חדש שלי בוואטפד:) כמה שניות יכולות להיות גם כמה דקות. כמה דקות יכולות להיות גם כמה שעות. כמה שעות יכולות להיות גם כמה ימים. כמה ימים יכולים להיות גם כמה שבועות. כמה שבועות יכולים להיות גם כמה חודשים. כמה חודשים יכולים להיות גם כמה שנים. מסקנה- כמה שניות יכולות להיות גם כמה שנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עניתי לך על השלום בניגוד לאחרים ![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי החרא הזה ממש ממכר
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 23:08 PM
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה לא ברור זה טרנד מעולה -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אל תרוצי שיורים עליך כי תמותי עייפה ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממתי כיף = לא למות -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ומתי בדיוק החלטת שהערבים עושים שלא יהי לנו כיף? המדינה לא אישרה להם בנייה ממש חוקית ב50 שנה האחרונות בניגוד ליהודים, ובערים יהודיות היו גזענים אליהם אולי אנחנו הרעים כאן? -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() חיים לפני מוות. כוח לפני חולשה. מסע לפני יעד. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה יאיי תודה לא ראיתי -------------------- אורי Ori Life before death, strength before weakness, journey before destination I will protect those who cannot protect themselves I will protect even those I hate so long as it is right I accept that there will be those I cannot protect --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כיף= למות -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |