![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 77 78 [79] 80 81 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 23:30 PM
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרגע אמרת שאת לא רוצה מדמח או הנדסת חשמל -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 23:31 PM
|
||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא היית פה בכללל נו אויש נכון מתמטיקה בהצלחה לך!! מרגישה שיילך לך טוב? אני מעבירה שיעור על הרנסנס מחר בכיתה מסתבר והייתי צריכה ללמוד חומר לדבר בעפ ולא למדתי אז אני אגיד למורה פשוט שאני במחזור וכואב לי ואני לא ממש יכולה להציג. פפאו -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 23:31 PM
|
||||
![]() אל תרוצי שיורים עליך כי תמותי עייפה ![]() ![]() ![]() ![]() |
קל קטן עליי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 23:32 PM
|
||
@מור
כןכן גם היא אבל לפני או אחרי הייתה אישה כזאת שעמדה על קיר ליד מכונית אני חושבת -------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 23:32 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פתאום חשבתי מה הסיכוי עדי נעלמת שוב
הטראומה מציפה אותי -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 23:33 PM
|
||
למה כל הפלייליסט שלי ביונסה.
-------------------- 💋
|
|
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי אני לא רוצה לעשות בזה תואר חמש שנים בצבא זה לא מקצוע לנצח -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה אופס תודה! לא מאוד לול. אני ממש שונאת נוסחאות הכפל המקוצר. זה לא קשה סתם מעצבן. בהצלחה גם לך עם המורה! טוב כן מבחן אז לילה טוב -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 23:34 PM
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא היא ישבה במסעדה או משהו רקע כהה יותר -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 23:35 PM
|
||||
אויש בהצלחה לך תודוש לילט לךך מחזור זה מיותר בואו נבטל אותו מקסימום לא יהיו לי ילדים בסדר אני אחייה -------------------- 💋
|||
|
|
||||
עדיין היילי ראוול המושלמת ![]() -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
זה נצח כפרה עלייך זה נצח עדיף לך שנתיים ולגמור עם זה -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 23:36 PM
|
||||
כן!! זאת היא בול למה זכרתי שהיה לה כובע אדום אלוהים יודע אה אני יודעת למה כי הייתה משתמשת אחרת פעם עם מישהי עם חתימה עם מישהו בכובע אדום -------------------- 💋
|||
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 23:36 PM
|
||
היילי אטוול*
תכלס היא התגלמות השלמות אין בחורות כאלה חוץ ממנה כמובן -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |