![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 7 8 [9] 10 11 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 18:59 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בנות בכיתה שלי חופרות על זה וואי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 19:05 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה כל אחד מדבר לעצמו
באתי להציל אתכם קדימה אני מנהל עם כולכם שיחה למה לפרוש מפיזיקה הגר ומה זה סרן סחתיין פלג על מה היה הנושא? מה קורה אבישג מי עוד פה -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 19:06 PM
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ סביר סדרות לא כיפיות איך אתה? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 19:06 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה לא כיפי
אני בשיעור על הנדסה אנליטית -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 19:07 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ביטלו את הטיסה לסרן
אני לומדת את הקורס בפיזיקה כי אמרו שבלעדיו אני לא אוכל לטוס לסרן עכשיו אין טיסה לסרן והרכזת הציעה למי שרוצה לפרוש מפיזיקה וללמוד כימיה אורגנית במקום שזה כאילו מושלם אני רק רוצה לדעת באיזה ימים ושעות זה בשביל להחליט אם זה ריאלי -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@חנה וואי הפרקים שלהם השתנו ממש מעונה 2 ל3 הם נוגעים במלא נושאים שהם התעלמו מהם קודם
@פלג הא האמת שלא זכרתי מה שכן ראיתי מישהו עם סווטשירט בכרמיאל לפני כמה ימים מקווה שאני האופציה השלישית לול -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואו רגע אבל מור סליחה אם אני מציק אבל אני זוכר שפעם היה לך בחתימה כזה משהו מתחלף שכל ריפרש היה גיף אחר נכון? סתם בא לי לבדוק איך עושים את זה :> -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
כי הן מסתבכות לי אנליטיתתתת אין לנו השנה אנליטית חוץ מנגזרות וכאלה. אה בעצם זה לא מעט אנליטית. אבל אין כמעט גיאומטריהההה -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 19:08 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נגזרות זה לא אנליטית אבל
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 19:08 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל פלג אני צריכה שתענה לי לינשוף אני עם המחשב
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 19:11 PM
|
||||
אה יו זה לא? ישששש אבל נראה לי יש השנה טריגו -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 19:11 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היו כמה נושאים אחד היה על מה זה הצלחה בשבילך אממממ אחד היה על מה משאיר אותך ער בלילה אחד היה על האם סדר העדיפויות שלך השתנה מאז שהיית צעיר יותר והיה עוד אחד אבל for the life of me אני לא מצליח להיזכר מה הוא היה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 19:12 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמישהו יציל אותי מביולוגיה בבקשה 🥺
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 19:13 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סוויטשירט של מה? -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 19:13 PM
|
||||
אה נכון יש לי ינשוף ממך דקה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |