![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 86 87 [88] 89 90 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 14:05 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אבל אני לא רוצה למרוח את זה
ביקשתי ממנה שתוסיף לי שאלה על מרוכבים כדי שתהיה לי בחירה כי אין לי בעיה עם האלגברה אבל אני מסתבכת עם האנליטית -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 14:46 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פלג
שתדע שעבדתי היום איזה חצי שעה על הכתבה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 15:06 PM
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חברה שלי רצתה למדוד את המשקפיים שלי אמרתי לה שהיא יכולה אב ללא מומלץ כי יש לי מספר גבוה (5-) השאלה היא האם במינוסים מספר גבוה זה מספר כאילו לא טוב ונמוך זה טוב או הפוך כי זה כאילו במינוס -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 15:17 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 15:25 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי, משעמם לי...
-------------------- 🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺
[] נגה!!! [] פורום משחקי תפקידים! [] משחקי תפקידים! [] ארטמיס [] רייבנקלו [] זאבים שולטים תתמודדו [] 🐺[] אאווווו [] היי, השם שלי הוא נגה (NOGA. לא NAGA. ברור?!), ו... זהו, בעצם! הרשמו למ"ת שלי TEN WORLDS, TEN STONES אה, ו.... פורום מ"ת שולט! בקרו בפורומ"ת המדהים, תעזרו להפעיל אותו, ו... זהו, והפעם באמת! (נראה לי....) דרך אגב, רק ארבעה מהמקומות מהמ"ת שלי נותרו (כדור הארץ, גסטרופלונד, סלטרפנד, קרפסל)!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 15:33 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היוש
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 16:12 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היום קיבלתי הפרעה בשלח כי צחקתי
שמחה לא בבית ספרינו היי -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 16:23 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עצלנים זה חמוד.
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 16:26 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עצלנים זה מדהים -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 16:26 PM
|
||||
פעם מורה צעקה עלי כי חייכתי חחחחח -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 16:31 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ווהוו ברוקלין עונה 8 עלה לסדרות
אבל כבר ראיתי הכל באנגלית איפ -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 16:31 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מור מור -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 16:32 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראיתי את הקוד שלך והתרשמתי ממש
PHP שפה יפה -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 16:33 PM
|
||||
כן גם עליי -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 16:34 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פהפ שפה מגיילה ממש איך אתה יכול להגיד שהיא יפה
כמעט שום דבר זה לא אובייקט, אין לך שום תכונות כמעט בכלל שפה מגעילה פשוט לקחו איזה 300 שפות וחיברו את כולן אבל היא שפה פשוטה יחסית אז את זה היא כן מקבלת -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |