![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 89 90 [91] 92 93 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 19:19 PM
|
||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תכלס אנחנו לא באמת עושים יותר מדי, סתם מלחיצים אותנו לקראת תיכון החצופים הנההה "שלום" "אםםםםם" "אודיההההההה (זה הודיה עם אותיות איתן!)" -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 19:26 PM
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חדמש אוי זה קסוםםםם שלחי את ההמשך😂 -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 19:29 PM
|
||||
! לול אבל זה צמוד אז לא ברור כל הזמן מי מדברת 3> בוכהההה ואגב שתדעי שיש שם כזה אודיה לחניכה שלי קוראים ככה למרות שהיא כבר לא חניכה שלי :\ קולל אה כבר חנכת? חשבתי שאת מתכוונת בעתיד, אז מגניב לך לא חניכה בסניף היה (כאילו עדיין יש פשוט אני כבר לא לומדת בבאר שבע) שנה שעברה איזה פרוייקט כזה שחונכים כזה ילדים שנראלי נחשבים בסיכון (כאילו כל מיני כאלה עם בעיות במשפחה וכאלה) אז חנכתי שמה ולחניכה שלי קראו אודיה אה וואו אדיר כע זה היה כיף וחברה ממש טובה שלי שקוראים לה יסכה (נראלי יש לה פה גם משתמש) חנכה את אחותה שקראו לה יסכה ואז זה היה כזה הודיה אודיה ויסכה ויסכה אגבבב מנשמע כפרונהה חחחח מקסים אההה גם נהדר כי היה לי ספאם חביב להרוג הבוקר -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 19:30 PM
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל איפה מגיע הקטע שאני קוראת לך זרוביייי -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתפוצץ לי המוח ):
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 19:31 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תרגישי טובבב
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 19:31 PM
|
||
וואי באלי לחזור לנהל את דיבורים
-------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 19:33 PM
|
||||
שמץ אבל כל הדברים האלו היו סתם בנו"ד מסתבר אהה אז תחזירי לפעילות ותשלחי דברים לאישור ויהיה לך כיף ומגניב! -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 19:34 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שאלוםםם
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 19:35 PM
|
||||
אין לי זמן😭 למרות שאם אני אנשור אז אולי יהיה לי בקיצור כשאני אנשור אני עוד אחזור להפעיל את דיבורים אל תדאגי נעשה ספיישל אוכל כמו שאני אומר תכננו יו איפה עומר באמת? שלום לכל מי שהגיעעעע -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 19:35 PM
|
||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודההה אני מקווה שמחר ילך לי נורמלי מה קורה?? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 19:36 PM
|
||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עומר מתה סתם היי לך -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 19:36 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתם מכירים את זה שמצוננים הרבה זמן ואז מקנחים את האף המון והוא נהיה שורף ואחר כך הוא נהיה קילופים קטנים קטנים ומעצבנים?
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 19:37 PM
|
||||
עומררררר מה קורה כפרההה מה חדש מהפעם האחרונה שדיברנו? איך החייםםם? -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |