![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 90 91 [92] 93 94 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 19:37 PM
|
||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שימי צמר גפן עם מים חמים -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 19:38 PM
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן וזה הדבר הכי מעצבן בעולם שימי וזלין אגב תגידו ממתי מנגנון נגד הצפות הוא 15 שניות? -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 19:38 PM
|
||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא חדש החיים הם החיים. משפט לחיים מה איתך? -------------------- עומר
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 19:39 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בהצלחההה עייפה כזה עמוס -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 19:40 PM
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מקסימ אצלי מדהיםם -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 19:41 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני הולכת לטעום פעם ראשונה פויקע
|
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 19:41 PM
|
||||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לכן האף שלי כלכך מכוער היוםםם ולא הבנתי מה קרה לוו
תנוחי קצת! בהצלחההה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 19:42 PM
|
||||
אומרת מראש זה לא טעים -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 19:42 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vhh
-------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 19:43 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שגה לאקה, בבה לאקה, שובידיבו קלמר משובץ
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 19:44 PM
|
||
טוב אנשים אני אלך לי
ואין לי מושג מתי בפעם הבאה ייצא לי לבוא לפה אז שלחו ינשוףףף בביי3> -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 19:46 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיראל אין לי ממש זמן לנוח )): יש לי עוד לסיים עם המתמטיקה ועוד אמורה להיות לי שיחה עם היועצת וזה בלי שנגעתי בספרות או פיזיקה
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 19:47 PM
|
||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאלה תנשרי ותעשי את הספיישל ![]() סתם אבל בהצלחה לימודים זה קשוח אה כן הנה עומר -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 19:51 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
עיפרון מנוקד -------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 19:51 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הדבר הנחמד היחיד בצינון זה הקול הצרוד 3>
אוי הגר זה נשמע קשוח בהצלחהההה! מקסימום תדברי עם היועצת ביום אחר או משהו, תעשי מה שנוח לך ולא לאחרים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |