![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 20 21 [22] 23 24 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 22:10 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהמ אהמ אהמ כ ן -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 22:11 PM
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ אני לא כזה טובה בלשרשר. בעיקר כי אני נכנסת לסיטואציות שאין לי מושג איך אני יוצאת מהן. אה ואני כנראה מתחילה ללמוד כינור השנה אה. תכלס אולי לא ישימו לב כי ממילא אני יוצאת ונכנסת משיעורים באופן די חופשי בלי שמעירים לי. או שמעירים לי לצאת. מה שקורה קודם -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יס אני יודעת -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני: כותב.ת על מרי מקדונלד כי קל לי לכתוב על דמויות שכמעט לא קיימות בקאנון רמוס לופין: מופיע בפאנפיק ליטרלי לשנייה המוח שלי: אוקיי זמן לכתוב רק עליו עכשיו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
בסדררר איך אתה -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הצילו כן -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הממממ .-. את עושה לי חיים קשים. יו כמו סאני! -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 22:13 PM
|
||||
אני עושה גם לעצמי חיים קשים. אבל אני בנאדם שדי אוהב לנסות דברים חדשים. גם אם אני נכשלת. מה כמו סאני? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
דייי יש את המשחק הזה שבסוף שלו הדמות הראשית הוא מספר לחברים שלו שהוא הרג בטעות את אחותו ולא יודעים איך הם מגיבים. ויש אחד כזה שאני כזה: הוא לא יכעס עליו בכלל ואז כשאני מנסה לכתוב פאנפיק אני לא יכול שלא לדמיין אותו כועס. וכאילו... אני גם לא יכול שלא לדמיין אותו לא כועס??? כן זה נקרא דמות שלא יודעים לכתוב .-. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
כי ככה החיים עובדים :0 סאני מנגן בכינור! -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי בשלושה ימים האחרונים בטיול עם תיק טיולים כזה וביום שעשיתי מסלול הייתי עם גופיה והכתפיות ממש שרטו לי את הכתפיים ויש לי סימנים עכשיו כאילו שפשפתי את הכתפיים עם נייר זכוכית
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 22:15 PM
|
||||
אכן. ככה הם עובדים רגע רגע חכה, עוד לא התחלתי, אני מחפשת מורה עכשיו. כי פסנתר זה נחמד, אבל יש גבול לכמה אפשר להרגיש כאילו אתה מקליד משהו. והאצבעות שלי תמיד תפוסות בגללו. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 22:16 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נמאס לי ללמוד
זהו חלאס כמה אפשר מה קורה אנשיםם -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 22:16 PM
|
||||
חחחחחחחחחחחח מעולה כל הכבוד לך -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 22:17 PM
|
||||
והוא גם כיף לכתוב >< כן זה עומד להיות פאנפיק מאוד מוזר. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |