![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 22 23 [24] 25 26 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 22:48 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הא
אתם ידעתם שאספרגר היה נאצי? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 22:48 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אגב, כל אלה שטעמו פה, מה בערך הטעם של בייקון? כאילו, סטייל סטייק כזה?
-------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 22:49 PM
|
||
היי
-------------------- טום · הנהלת האתר · אחראי שנה״ל ואליפות הבתים · חוזר למקורות ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 22:49 PM
|
||||
כייפ אגב, אני שואל על הבייקון נטו מתוך ענין לול, לא רואה את. עצמי מנסה בעתיד הקרוב -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 22:50 PM
|
||
אוף הלוואי שכבר יפתחו את הקבוצה שלי
-------------------- טום · הנהלת האתר · אחראי שנה״ל ואליפות הבתים · חוזר למקורות ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 22:51 PM
|
||||
![]() אל תרוצי שיורים עליך כי תמותי עייפה ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי טעים מוות אבל אני אוכלת רק בחו"ל כי גם כשכן מייבאים לארץ זה לא באיכות משהו לא כמו סטייק אני לא ממש יודעת איך להסביר חחחח היי טום -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 22:51 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה פשוט... טעם של חזיר. כמו שאי אפשר להסביר למישהו שלא אכל עוף מה זה טעם של עוף, כי זה משהו אחר יותר כמו טעם בסיסי ולא משהו שמרכיבים אותו דברים או שדומה למשהו. אבל יש בזה גם הרבה מאוד שומן -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 22:52 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו שאלות קשות יש לך לא, זה לא כמו סטייק זה יותר מלוח יש לזה מרקם שונה וזה בעיקר מאוד תלוי איך אתה מכין אותו כי זה ממש משתנה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 22:52 PM
|
||||
הו והוא שיתף פעולה בתוכנית של הנאצים להשמדת כל בעלי המומים וכדומה אחלה פסיכיאטר מה אני אגיד -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 22:53 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בול די תמיד כשהיינו נוסעים לחול לפני הקורונה וזה אז בבוקר כזה היינו קונים בייקון ועושים לארוחת בוקר וזה כזה היה עושה את ההרגשה של החול -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 22:55 PM
|
||
טוב כל המסבירים
תודה על ההסבר אבישג- בעיקר מקסימה העובדה שקוראים היום לסוג של אוטיזם על שמו. זה כמו לקרוא לסוג של תאומים "מנגלה". -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
|
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 22:55 PM
|
||||
![]() אל תרוצי שיורים עליך כי תמותי עייפה ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןןן כי הם אשכרה יודעים איך להכין את זה זה הדבר הראשון שאני מחפשת בחדר אוכל במלונות בחו"ל חחחחח האמת שאני חושבת על זה אני כן אוכלת אותו בארץ במסעדות לפעמים בעיקר בבנדיקט וזה ממש טעים שם -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 22:56 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הארי פוטר מכין בייקון לארוחת בוקר!
אין לזה חשיבות רק שתדעו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 22:57 PM
|
||||
אנחנו בדרכ לא הולכים למלונות אז ישנים בדירה כזאת ואז קונים בבוקר בסופר חבילה של בייקון והמון ביצים ועושים כזה חביתה גדולה עם בייקון אההההההההההה אני מתגעגעת לזה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 22:58 PM
|
||||
בדיוקקקקק זאת בדיוק בעיה שלי. כלומר אחלה שהוא איבחן את זה ראשון אבל רציני זה פשוט נשמע מגעיל ובעניין אחר, מה שלומך? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |