![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 23 24 [25] 26 27 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 23:04 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היה פרק בהעולם של ריילי שלפרקל היה תסמונת אספרגר
ואז בסוף הוא גילה שאין לו זה אחד הפרקים היחידים שאני זוכרת וואי איך אהבתי העולם של ריילי לפני שנה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 23:05 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי בנדיקט אהבה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 23:07 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יו בנדיקט
אף פעם לא אכלתי שם אבל חברה שלי קוראת לי בנדיקט מאז שאמרתי לה בוקר טוב בתשע בערב משום מה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 23:08 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול כי בנדיקט מגישים רק ארוחות בוקר וכל היום אז כאילו, בוקר טוב בערב זה כמו לאכול בבנדיקט בערב אבל בנדיקט נהדרים באמת. -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 23:13 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב מצאתי את ייעוד חיי
להצליח להפיל נחום תקום לנצח. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 23:14 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני שונאת עונות מעבר איף
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 23:16 PM
|
||||
![]() אל תרוצי שיורים עליך כי תמותי עייפה ![]() ![]() ![]() ![]() |
הסלסלת לחמים זה וואו למרות שלא משנה מה כל פעם אני מזמינה אגז בנדיקט בייקון זאת סוג של התמכרות אני לא מצליחה להזמין משהו אחר -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 23:23 PM
|
||||
הולי פאק גם אני בדיוק אותו דבר זאת מנה כל כך פאקינג מדהימה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 23:24 PM
|
||||
כן!!!! כל מרכיב בה הוא פשוט גן עדן -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 23:28 PM
|
||||
ניסיתי לתאר אותה פעם לאמא שלי והיא ממש זלזלה בזה לול כאילו כן אני יכול להבין למה זה פשוט בייקון עם כמה ביצים ואיזה רוטב שסטאקאוברפלואו נגע בו אבל זאת באמת מנה נהדרת -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 23:30 PM
|
||
פוף
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 23:32 PM
|
||||
כןכן אני מבינה למה כל אחד מהמרכיבים הוא די בנאלי אבל השילוב של כולם ביחד הוא פשוט מדהים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 23:35 PM
|
||
התרגיל: נתונה קבוצת האותיות Σ = { a , e , h , t }
נסה לשער את המילים שיכולות להיווצר מתוך קבוצת האותיות הנ"ל. המוח שלי: איזה מילים יש פה חוץ מhate כאילו זאת המילה היחידה התשובות: tea, eat, heat, that *לא מזכיר את hate פעם אחת* אני למוח שלי: ![]() -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 23:36 PM
|
||||
This girl gets it אמרתי לחבר שלי שברגע שהוא יכול אנחנו הולכים לאכול שם בחברותא כי הוא היחיד בחבורה שלנו שאוכל בייקון ונצלם להם תמונות עם כמה שאנחנו נהנים והם חבורת אפסים שמשחקים ליג אוף לג'נדס -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 23:39 PM
|
||||
מה עם hat? ו the -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |