![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 24 25 [26] 27 28 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 23:42 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הם לא כתבו את כל האפשרויות -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 23:44 PM
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה נאאא לא שווה -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 21 2021, 06:19 AM
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צ'יטוס גבינה זה מרנין בטירוף אני לא יכול להסכים איתך יותר. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 21 2021, 06:59 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר
כיא בית ספר איכ אוטובוסים -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2021, 07:32 AM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בא לי לשמוע את 30 של אדל כי איכשהו עדיין לא הספקתי לשמוע אותו
ושכנה שלי אמרה לי שזה טיפטיפונת לנה דל ריי סטייל אז כן -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2021, 07:38 AM
|
||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב מי תורם לי חרמשים
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2021, 07:51 AM
|
||
היי
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2021, 08:10 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כבר לא יודעת אם אני באמ אוהבת את מה שאני אוהבת או שאני עושה כאילו אני אוהבת את הדברים האלו בשביל אנשים אחרים
אהההההההההההההה מי אני -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2021, 09:56 AM
|
||||
![]() אל תרוצי שיורים עליך כי תמותי עייפה ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 21 2021, 10:02 AM
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהההההה לול התכוונתי שהיא אמרה שאיזי און מי זה לנה דל ריי סטייל (שמעתי רק איזה חלק ממנו אז שמץ) אבל בא לי שהוא יצא כבר כי זאת פאקינג אדל ועכשיו אני אשמע את איזי און מי אגב מתי 30 אמור לצאת? -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 21 2021, 10:12 AM
|
||||
![]() אל תרוצי שיורים עליך כי תמותי עייפה ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמת אני מכירה רק שני אלבומים וחצי של לנה והם די ישנים אז אני לא יודעת להגיד לך חחחחחח אבל יש מצב אני אבדוק את זה 19 בנובמבררר -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 21 2021, 10:15 AM
|
||||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אומרים שאני אינני אני על כן אני נבהל כי אם אני אינני אני אז מי אני בכלל -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 21 2021, 10:15 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שבוע שני וכבר משוואות דיפרנציאליות על הבוקר
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2021, 10:16 AM
|
||||
אם את לא את ואני לא אני אז אולי כולנו כלום ושום דבר -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 21 2021, 12:05 PM
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז אני מחכה בתור למשרד ממשלתי כלשהו וקראו עכשיו למספרים 338 ו341
אני מספר 337 - _ - -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |