![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 30 31 [32] 33 34 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 21 2021, 20:27 PM
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שאאלום איך החיים -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 21 2021, 20:27 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חמש מאות הודעותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
תתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת תתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת תתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת תתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת תתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת תתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת תתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת תתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת תתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת תתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת תתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת הודעה זו נערכה ע"י זה מיפן ב Oct 21 2021, 20:32 PM -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2021, 20:29 PM
|
||||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הבצלצלים זה נובי -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 21 2021, 20:30 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כואב לי הראש
בכיתי באמצע חזרה כי שרנו את השיר ההוא מבת הים הקטנה של היא כזה חולמת על החיים עם בני האדם ואמרו לנו לחשוב על החיים האחרים והחיים של החלום שלנו וחשבתי על המסגרת השנייה שהיא רק משחק ולא שירה כמו הדבר שהייתי בו בחזרה שלו ואני לא שם כי זה יוצא לי על הימים של החזרות של זה ובכיתי ונמאס לי לא לדעת כלןם קיבלתי 35 במבחן במתמטיקה בגלל שהמורה הוריד לי 30 ומשהו נקודות סתם כיף חיים בתכלס מה איתך? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2021, 20:32 PM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עכשיו יש לך סיבה טובה להישאר פה :> -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 21 2021, 20:33 PM
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי פיכ אני חזרתי מהלוויה של דוד שלי ושמץ מתי אני אספיק לבוא לשבעה כי בשבת מן הסתם אין שבעה ובשאר השבוע יש בצפר וזה חוץ מזה יחסית שגרתי אצלי -------------------- בס״ד
|||
|
פורסם ב: Oct 21 2021, 20:33 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בא לי איזה ייעוד הכי קטן או משמעות לחיים למה אין לי אוף
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2021, 20:34 PM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי. היית קרובה אליו? אבל מאוד נחמד ששגרתי אצלך -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום אנשים
וגם חייזרים -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
בדיוק אבל -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 21 2021, 20:35 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2021, 20:37 PM
|
||
אין לי אבל..... כוח
בעצם מחר שישי איזה כיף יואו פאק איזה כיך מחר שישי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
האמת פעם היינו נפגשים הרבה למרות שהיתה תקופה שהיינו במן "ריב" כזה (בואו, הייתי בת 6, זה לא היה ריב רציני ככ) לפני שנה וחצי פלוס מינוס הוא רב עם סבתא שלי ואבא שלי היה כזה "בצד של סבתא שלי" אז גם אני אז יצא שלא ממש דיברתי איתו ועם דודה שלי איזה כמעט שנתיים -------------------- בס״ד
|||
|
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו למה home של קייבטאון זה כזה שיר שהוא אני
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2021, 20:40 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
):
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |