![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 17:20 PM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באמת שהתחביבים שלי זה אוסף של דברים נורמליים ואז ׳להמציא סיפורי רקע שלמים לכל הדמויות מתקופת הקונדסאים שהשם שלהן מוזכר פעם אחת ויחידה׳
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 17:20 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב הגיע הזמן שאני אתחיל להיות פרודוקטיבי בלימודים סוף סוף
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 17:21 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המורה שלי לאנגלית ממש היללה אותי היום בשיעור חזרה לבגרות האוראלית לול
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 17:23 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אכלתי קוביית שוקולד, כל בעיות חיי נפתרו
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 17:24 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי חולצה של מחנה החצויים
וסיימתי עוד הצגה אע --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 17:25 PM
|
||
איזה מגניב
גם לחברה שלי יש חולצה כזאת אכלתי כמה קוביות שוקולד, עכשיו אני אפילו מאושרת אני אומרת שאם כל בני האדם בעולם יאכלו שוקולד יהיה שלום עולמי -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 17:25 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב הסרטון סביר
אבל האם מספיק טוב לא יודעת -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 17:26 PM
|
||
תראי למשפחה או משהו תשאלי אותם כמה טוב זה לדעתם
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 17:26 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן זו התוכנית
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 17:28 PM
|
||
כבר חמישה עמודים אף אחד לא שרשרת איתי
|
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 17:28 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יו יש לי גם חולצה של מחנה החצויים אבל בטח שלך יותר כתומה משלי באמת שכשהייתי בסנטר אני השקעתי איזה 10% מהזמן בללכת לאנשים שיש להם חולצה של מחנה החצויים, להתלונן שהחולצה שלהם יותר כתומה מהחולצה שלי וללכת -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 17:31 PM
|
||
חח
אני גם רוצהאחתתת אני אבקש לחג עוד כמה זמן חג? -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 17:32 PM
|
||
אני לא קוראת הנחיות כמו שצריך אני רוצה לבכות
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלי מאוד כתומה יותר מדי אפילו אבל באיזה החולצה של מחנצ שלך ששל כולם כתומה יותר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא יודע עדיין -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |