![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 48 49 [50] 51 52 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 16:51 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי?
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 16:53 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 16:59 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה נשמע
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 17:05 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לומדת בערך
מה איתך -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 17:07 PM
|
||
נפלא.
תהני. אני גם בסדר כזה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 17:11 PM
|
||
![]() דביל מהאגדות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז אף אחד לא הולך לדבר איתי.
נהדר. אתם יופי של אנשים תומכים מזדהים רגישים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 17:11 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הגאונות של חבר שלי הולכת ככה
אני: "וואי נגמרו לי הדפים במחברת" הוא: "יש לי שיטה נהדרת בשבילך, יהיה לך ככה עוד מלא דפים" "נו איך" "תכתוב בדפים שבן הדפים" "...מה" "נו, בין כל שני דפים יש דף ריק, תכתוב עליו" "אה... לא,אין דף ריק" "אה, תמיד תשאיר דף ריק בין כל שני דפים" ._. -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 17:13 PM
|
||
אני לא חושבת שאני אהיה מסוגלת ללכת לבית ספר מחר.
אבל מחר יש בוחן- -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 17:14 PM
|
||
פשוט אל תלכי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 17:21 PM
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם את רוצה לדבר או לפרוק את תמיד מוזמנת, אף אחד לא עצר אותך אז למה החלטת שאני לא הולךת לדבר איתך? ותאמיני לי שאני מספיק רגישה ותומכת כשצריך -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 17:28 PM
|
||
אבל קניתי את האוזניות האלה לפני חודש איך הצלחתי לדפוק אותן שוב:(
|
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 17:32 PM
|
||||||
זה כנראה מה שאני אעשה. כשההורים ישאלו אותי למה אני לא הולכת אני אסתגר בחדר ואני אגיד שאני חולה. הממ או שלא זה לא זמן טוב להגיד את זה לפני זמן מה זה עוד היה טוב להגיד את זה, עכשיו לא אני סתם אגיד ש- לא אבל אוקי אני פשוט לא אדבר וזהו
אף אחד לא עצר אותי זה נכון לא החלטתי את זה רק ציינתי שאף אחד מכם לא הגיב על מה שכתבתי בעמוד הקודם אבל זה בסדר גמור אני ממילא לא רוצה לדבר אבל די משעמם לשתוק כל הזמן אבל זה- סיפור חיי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 17:33 PM
|
||
תשמעי ממש קשה להגיב על מה שאת כותבת כשאת כותבת דברים כל כך לא ברורים
|
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 17:34 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה לשרשר איתי על דרגון בול-
-------------------- Crazy
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 18:27 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא מבין למה אנשים עדיין אוהבים את טדרוס אחרי שהוא רצח ילד.
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |