![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 17:34 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גברג זה ישן
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 17:36 PM
|
||||
![]() אל תרוצי שיורים עליך כי תמותי עייפה ![]() ![]() ![]() ![]() |
?? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 17:38 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היא פשוט ישנה יחסית אז היא דהויה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 17:38 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בהתחלה עשיתי סרטונים נפרדים לכל שיר לא מה שצריך לעשות אז עשיתי סרטון אחד עם שני השירים המלאים פספסתי שצריך רק בית ופזמון איזה מתסכללל לפחות זה גרם לי לצלם את הסרטון שוב והפעם לדעתי יותר טוב -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 17:40 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאא כבר שישה עמודים
טוב שלנו -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 17:40 PM
|
||||
![]() אל תרוצי שיורים עליך כי תמותי עייפה ![]() ![]() ![]() ![]() |
יופי רואה הכל לטובה ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 17:46 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב יש סרטון
הוא לא מושלם אבל הוא אחלה ואני לא חושבת שאני אצליח לצלם מושלם אז אני אסתפק בזה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 17:54 PM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A quiet, mournful figure would usually draw too much attention to itself in the Three Broomsticks. Rosmerta would notice - as she always does - and will be quick to hand over some tea or hard liquor, quickly and effectively drawing out all needed gossip out of the sad persona. Sometimes, when the Three Broomsticks was even emptier than usual, it would not only be Rosmerta hearing having all the fun chatter - when there’s less work to be done, her other workers would join the conversation too, supplying breakup advice or cussing out one arsehole or another.g That day, however, was not a usual day at the Three Broomsticks. The news of the death of the Dark Lord (if you were just trying to live), You-Know-Who (if you were smart enough to be afraid), Master (if you served him) or Lord Voldemort (if you were the perfect combination of brave and stupid) had barely reached the writing house in the Daily Prophet before waves of witches and wizards were flowing the streets in celebration. The Three Broomsticks - the loved and appreciated pub down in Hogsmeade - was most of the celebrators’ first choice. And so, between the laughing people and smiling faces and the burning smell of firewhisky, no one noticed Mary Macdonald’s blank stare and silent lips.g כאילו בחייאת תסכימו איתי שאני מינימום סופוקלס עם יכולות הטרגדיה שלי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 17:58 PM
|
||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משום מה זכרתי שהיא ממש זוהרת -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 17:59 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רק שתדעו שיש לי 3 סיפורים שהתחלתי ואני לא מתקדם עם אף אחד מהם
למה -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 17:59 PM
|
||
נשלח
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 18:02 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כאילו כן היא די כתומה בוהקת אבל ביחס לכתום הזועק חזק חזק שהיה לכל האחרים שם אז היא דהויה ממש את לא זוכרת שאמרתי כל הזמן "גם החולצה שלו/ה יותר כתומה משלי."? -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 18:14 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=9028999
אם לא תכנסו לכאן, בחיים לא תדעו מה יש כאן.... -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 18:17 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 18:19 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלומות
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |