![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 57 58 [59] 60 61 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 21:05 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היוש
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 21:06 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מוררררר
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 21:10 PM
|
||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אכן מקסים אה האמת שממש טוב לי! זה קסום כזה ויש לנו כתיבה יוצרת וגם הפקה מעשיתת שזה וואו גם חיחיחי כן סקיטלס זה אושר היי אנשים! -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 21:18 PM
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה על מה מדברים
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 21:22 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יו
מאיר פה תקשיב מאיררר מצאתי מכנה משותף אחרון שמכניס גם את פלג למשתמשים בפורטל -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 21:22 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה הכוונה? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 21:24 PM
|
||||
נכון אמרת שכל המשתמשים הם או בנות או דתיים או מקהילת הלהטבק+ ופלג אמר שהוא לא באף אחד מהם? אז אם מוסיפים משהו רביעי משקפיים הוא גם שם וגם יש לאיזה אלף משתמשים פה משקפיים -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה ואו זה נשמע מדהים האמת שאם יש מגמה שנהנים בה זה אחלה הייתי רוצה להיות במגמת אמנות בא לי שוקו חםםםםםםםםם וסקיטלס. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יויוויויויו
מאיר כאן -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 21:25 PM
|
||||
וואי הרבה זמן לא התלהבו ככה מזה שבאתי לנו"ד -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 21:26 PM
|
||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע סליחה מה למה את לא במגמה של אמנות מהההה וואי כן גם לי בא שוקו וגשם בחוץץ ושמיכה טובה וספר טוב וסקיטלס. -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 21:26 PM
|
||||
משקפיים זה לא כזה מיוחד אבל, וזה גם לא משהו שבהכרח אפשר לדעת ממה שכותבים פה הודעה זו נערכה ע"י כינוי בעברית ב Oct 23 2021, 21:27 PM -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 21:27 PM
|
||||
אממ תבדוק מה אחוז המרכיבים משקפיים בקרב בני 10-20 כזה יש לי תחושה שזה פחות מאשר אחוז הבנות בגיל הזה. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 21:27 PM
|
||||
כי הרבה זמן לא באת כשאני הייתי כאן. איך החייםםם? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 21:28 PM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי איזה חודשיים במגמת עיצוב וגרפיקה ולא נהניתי כי אני שונאת עבודה מול מסך. ואז עד שהצלחתי לגרום שיעבירו אותי למגמת אמנות יום אחר כך עזבתי את הבית ספר >< ועכשיו אין לי מגמות וואי כל כךךךךךךךךךךךךך ףחעכע אבל חלב זה לא טוב לצינון פפ -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |