![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (27) « ראשון ... 9 10 [11] 12 13 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 21:26 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"עש לילה, תשחרר אותי!" צעקתי בראשי וכמובן שהגיב בשלילה. "אתה-הולך-לשחרר-אותי-!" צעקתי בראשי, הוא נשבר, הצלחתי. ויותר טוב, הצלחתי לאתר אותו. "ארנבונת, אני יודעת מי זה עש לילה" קראתי לה בטלנשק שלי, מקווה שמחוברת.
-------- ממשיכה? -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 18:37 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלכתי לחדר שלי כשפי פעור. "איך הוא יודע?" שאלתי את פלאף. היא משכה בכתפיה (או מה שזה לא יהיה שיש לה) בדאגה. "פלאף, קאלקי- להתאחד!" אמרתי. נתתי ללירי לנוח ויצאתי לרחבי ניו יורק להציל את אחותי.
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 18:39 PM
|
||
"אני יודעת מי זה עש לילה!" חזרתי עוד פעם, מקווה ששמעה. "איפה את טיימי? איפה את?" מלמלתי.
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 19:13 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמעתי לפתע קול ממכשיר הקשר שלי "אני יודעת מי זה עש לילה!" היא אמרה "איפה את טיימי? איפה את?" היא מלמלה בלחש. מיהרתי לענות "אני באה!" אמרתי והוספתי "אגב, קוראים לי טיימסי". טסתי לעברה ואז נזכרתי שאני יכולה להשתגר. "איפה את?" שאלתי "אמממ ליד מגדל אייפל" ענתה. "מגדל אייפל!" השתגרתי.
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 19:13 PM
|
||
"טיימסי, טיימי, הכל אותו דבר" אמרתי לה כשהשתגרה אליי. היא תאהב את החדשות!
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 19:16 PM
|
||
הגעתי לשם "נו?," אמרתי "אז מי זה?" שאלתי בסקרנות. לא ציפיתי לתשובה שלה. כששמעתי אותה כמעט נפלתי לאגם.
----- אני אוכלת עכשיו ארוחת ערב. אמשיך בקרוב ![]() -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 19:32 PM
|
||
תהני בארוחה!
---- "עש לילה הוא ג'יימס תומס (מהיום זה השם של אבא שלך)" אמרתי והיא נפלה לנחל. לקחתי את שדרוג המים וקפצתי אחריה עם הזימים עליי. -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 20:13 PM
|
||
"לא" אמרתי "לא, לא, לא." חזרתי שוב "זה לא יכול להיות!" אמרתי. "תרגעי" אמרה קייסי אך אני התעלמתי ממנה והמשכתי "ואח שלי שיתף איתו פעולה!" לא האמנתי. פתאום כל האירועים התחברו. ואז אמרתי (או יותר נכון 'פלטתי') משפט שלא התכוונתי להגיד. אבל מרוב הכעס והתסכול... "זה גם אבא שלך."
|
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 20:15 PM
|
||
"לא זה לא! יש לי אבא בניו יורק ואמא בפריז! אבא שלי הוא איש טוב! שלך איש רע!" צעקתי מכעס ואז קלטתי פתאום. "א-אני מצטערת מרי-אן, אני מצטערת" אמרתי, מקווה שזה עוזר. אני לא טובה בקטע הזה של רגשות.
|
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 20:19 PM
|
||
קפצתי אל הקרקע וברחתי. "אני פשוט לא מאמינה" חשבתי לעצמי. שוב טמנתי את פניי בכפות ידי והמשכתי לרוץ. זו הייתה הפעם הראשונה בחיי שלא יכולתי לחזור הביתה. לא יכולתי להביט בעינהם של משפחתי. אז רצתי לבית הראשון שראיתי- או יותר נכון מלון- הבית של קלואי.
|
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 20:21 PM
|
||
היא ברחה. מה עשיתי? התחלתי לרדוף אחריה, היא הגיעה למלון של קלואי. נכנסתי למלון עם מופלא הזיקית כשמופלא הדבורה ביד אחת והצב ביד השנייה. איפה היא לעזאזל?! הלכתי במלון ונכנסתי לאחד החדרים. שם ראיתי את הדבר האחרון שחשבתי שאראה.
|
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 20:24 PM
|
||
אני וקלואי ישבנו על המיטה וצחקקנו. ראיתי את קייסי מולי. יש הפנתי את מבטי בכעס ועלבון. "א- אני מצטערת" היא אמרה "באמת לא התכוונתי" "טוב, מה את עושה כאן?" שאלה קלואי "עופי, אנחנו עושות מייקאובר" היא אמרה "נכון מרי-אן?" הנהנתי לכיוון קלואי. הסתכלתי על קייסי ומשכתי את כתפיי בחוסר אכפתיות. היא עדיין לא הלכה.
|
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 20:27 PM
|
||
"תעזבי אותה" אמרתי לקלואי בקשיחות. "אבא! תעיף את הלטאה הגדולה הזאת מכאן!" צעקה וראש העיר נכנס. "קחו אותה!" צעק לכמה שוטרים, הם ניסו להדוף אותי אבל לא וויתרתי. היה חכם לקחת את המופלאים איתי. "ג'ק, פולן, וויז - השתלבו!" צעקתי וירוק וצהוב נשזרו בחליפה שלי. "שיריון!" צעקתי וכיפת מגן ירוקה נוצרה והגנה עליי.
|
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 20:53 PM
|
||
"חשבתי שאת זאת שאמרת לי שאסור לי לחשוף את הזהות שלי" אמרתי בקשיחות. הסתובבתי לכיוון ראש העיר ואמרתי לו "אל תקח אותה מכאן"
|
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 20:55 PM
|
||
"אל תתערבי" אמרתי בקרירות. "אני כאן כדי להגן על פריז, אל תפגעו בי ואני לא אפגע בכם" אמרתי בדיפלומטיה. "אבא! קח אותה מכאן!!" צווחה קלואי. "קחו אותה" אמר ראש העיר. השומרים התקרבו. "ארס!" צעקתי והעיגול המוכר נוצר בידי, תקעתי אותו באזור של השומר הקרוב ביותר. "אל תתעסקו איתי" אמרתי בשובבות.
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |