![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (27) « ראשון ... 10 11 [12] 13 14 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 20:59 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"לא היית צריכה לעשות את זה" אמרתי לה "את תסתבכי בצרות" "למה?" היא שאלה "את תלשיני עליי?" היא צחקקה צחוק מעט מרושע. שנייה לאחר מכן היא השתתקה. כנראה קצת הפתעתי אותה עם התשובה שלי...
------ אני צריכה לסגור עוד שניה ![]() ![]() -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 21:02 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ------ "כן" היא ענתה. "אל תתעסקי איתי" אמרתי לה בקרירות. "אז, עדיין רוצים לתפוס אותי?" שאלתי את השומרים וכמובן, הם רדפו אחריי. "טריקס, ג'ק - להשתלב!" צעקתי וחליפה כתומה-ירוקה נוצרה עליי. ניגנתי בחליל "אשליה!" צעקתי והמון אני נוצרו. הפכתי להיות בלתי נראית ולקחתי ממנה את המופלאים שלה. כרכתי את הנונצ'קו שלי סביבה והכרחתי אותה לבוא איתי. -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 25 2021, 15:06 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סליחה שאני ממשיכה רק עכשיו...
------------ "מה את עושה?!" שאלתי. היא לא ענתה. "תעצרי!" אמרתי. היא לא הקשיבה. לפתע חשבתי על רעיון (די מבריק אם יורשה לי לציין) לקחתי את סיכת הראש שקלואי הכניסה לי לגולגול שהיא עשתה ("כדי שחס- וחלילה לא יהיו שוונצים") וראיתי שיש מנעול בכיסה. פתחתי אותו. -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 25 2021, 16:45 PM
|
||
"ג'ק, פול, השתלבו!" אמרתי, יצרתי את החלל של האוגר ושמתי בו את המופלאים שלה. אסור עוד צרות. "עשית יותר מדי צרות, אני אמחק עכשיו את הזיכרונות שלך. אל תנסי להתנגד" אמרתי בקרירות, היא אהבה את עש לילה וזו סיבה מספיק טובה בשבילי למחוק אותה.
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 25 2021, 19:58 PM
|
||
"בבקשה לא" אמרתי "אני מתחננת". "אני חייבת לעשות את זה" היא אמרה לי. עצמתי את עיניי ו...
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2021, 16:51 PM
|
||
מחקתי לה את הזיכרונות, ראיתי את זה איך שהיא ראתה, הרגשתי את הרגשות שלה את מה שהיא חוותה. היא פתחה את עיניה ואמרה: "מי אני?", אוי לא! מה עשיתי?!
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2021, 18:33 PM
|
||
"מי אני?" שאלתי. מיליון שאלות התרוצצו במוחי 'איפה אני?' , 'איך קוראים לי?' , 'מה אני עושה כאן?' ...
אבל שאלתי שאלה אחרת "מי את?" -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2021, 22:05 PM
|
||
מי אני? מי אני באמת? אני מישהי מניו יורק? אני אחותך? אני גיבורת על? מי אני? בסוף סחרתי באחת האופציות. "אני עכברת האשליות" אמרתי, כשהיום חלף והגעתי לבי"ס החלטתי משהו. "אשליה!" אמרתי בשקט ונראיתי כמו מרינט. לקחתי את מופלא החתול השחור והבאתי לה. את מופלא החיפושית הבאתי ל.. קלואי.
|
|
פורסם ב: Oct 27 2021, 13:49 PM
|
||
"עכברת האשליות..." חזרתי כלא מבינה אבל אז הכל חזר אליי "את," אמרתי ונאבקתי באקומה שכמעט השתלטה עליי "מה את רוצה ממני?!" צעקתי.
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2021, 13:58 PM
|
||
"שעש הצל יפסיק להשתלט על אנשים" אמרתי כתגובה אוטומטית ואז הבנתי. היא נזכרה. "אני מתכוונת, אני גם רוצה עוד דברים, אבל הם קשורים לחיים שלי מחוץ ללהיות גיבורת על" אמרתי לה, לפני שהספיקה להשיב תגובה ליידיבאג הגיעה. וגם קלואי עם מופלא החיפושית.
|
|
פורסם ב: Oct 27 2021, 14:00 PM
|
||
"מה החיפושית עושה כאן?" שאלתי והסתובבתי לראות איפה אנחנו. המקום נראה לי מוכר
|
|
פורסם ב: Oct 27 2021, 14:03 PM
|
||
היינו על מגדל אייפל. "היא, אה.." התחלתי לגמגם, מוזר. "אני פה כי אני צריכה משהו" ענתה. מה היא צריכה לעזאזל?!
|
|
פורסם ב: Oct 27 2021, 14:07 PM
|
||
"ממני?" שאלתי וחשבתי לעצמי 'מה כבר יש לי שהיא רוצה?'
|
|
פורסם ב: Oct 27 2021, 14:15 PM
|
||
"לא, ממנה" ענתה והצביעה עליי. מה היא רוצה ממני?!
|
|
פורסם ב: Oct 27 2021, 14:45 PM
|
||
"אה, אוקיי..." אמרתי "אז אני אלך לי" הסתובבתי והתחלתי ללכת. אבל מישהי עצרה אותי
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |