![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (27) « ראשון ... 17 18 [19] 20 21 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 4 2021, 11:50 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"מה את אומרת?" שאלתי. "כאילו, כמו שכל בני האדם הם משפחה? או שהעם הצרפתי הוא משפחה? למה התכוונת?" שאלתי. -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 4 2021, 21:25 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"א-אנחנו משפחה" חזרתי בגמגום. "אנחנו- אחיות" אמרתי והרכנתי את ראשי.
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2021, 21:29 PM
|
||
"זה לא יכול להיות" אמרתי מנענעת את ראשי, "זה לא יכול להיות" חזרתי על זה שוב. "אחותי הי-היא.. היא מתה" אמרתי לבסוף. "תוכיחי" אמרתי לה. "תוכיחי שאנחנו באמת אחיות" אמרתי שוב.
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2021, 21:32 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אני לא רוצה" אמרתי "כבר הוכחתי" הוספתי בעצב. "א-אני צריכה ללכת. אכפת לך שאקח עוגה כזו לאחי?" שאלתי
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2021, 23:50 PM
|
||
"קחי כמה שאת רוצה" עניתי קצת בעצב, יש לה משפחה וגם לי יש, אנחנו לא יכולות להיות משפחה, זה פשוט בלתי אפשרי.
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2021, 13:06 PM
|
||
"תודה" אמרתי. נאנחתי "עדיף שפשוט תשכחי מכל מה שאמרתי..." היא נאנחה גם. מיהרתי להוסיף "א-אנחנו עדיין יכולות להישאר חברות... אם בא לך. אני אבין אם לא..." אמרתי.
|
|
פורסם ב: Nov 5 2021, 16:03 PM
|
||
"למה לא?" שאלתי. "את ממש מגניבה ונחמדה אז למה לא?" שאלתי עוד פעם, לא מצאתי סיבה למה לא להיות חברות.
|
|
פורסם ב: Nov 5 2021, 19:41 PM
|
||
"תודה" אמרתי בחיוך. "זה לא מובן מאליו. אז, שוב תודה"
לפתע שמעתי את הטלפון שלי מצלצל "למה גברת בוסטייר מתקשרת אליי?" שאלתי. -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2021, 21:56 PM
|
||
"אקסטרה שיעורים?" אמרתי, הטלפון שלי גם צילצל. "למה מר דמוקליס מתקשר אליי? הוא המנהל נכון? למה המנהל מתקשר אליי?!" שאלתי קצת בשוק, בכל זאת - מנהל.
|
|
פורסם ב: Nov 6 2021, 12:05 PM
|
||
"א-אין לי מושג..." אמרתי בגמגום "בואי נענה".
"שלום," אמרתי בלחש "גברת בוסטייר?" שאלתי. "כן." ענתה. "אני צריכה לדבר איך ועם מיס... קסנדרה" היא אמרה. "אני מניחה שמר דמוקליס עוד לא התקשר... הוא עסוק מאוד בלהיות מר ינשוף... או מה שזה לא יהיה..." היא צחקקה "בכל מקרה... ניפגש במשרדו של מר דמוקליס בעוד חצי שעה בדיוק." היא אמרה "ב-בסדר" אמרתי "אני אגיד לה. תודה, גברת בוסטייר" "תודה לך" היא אמרה וניתקה את השיחה. הורדתי את הטלפון לאט-לאט מאוזני. "מה מר דמוקליס אמר לך?" שאלתי בלחש. -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 6 2021, 12:17 PM
|
||
"גברת מיוניספיק, האם תועילי לבוא למשרדי בעוד 15 דקות יחד עם העלמה תומס? תודה" אמרתי, "זה מה שהוא אמר.. אז.. נלך?" שאלתי.
|
|
פורסם ב: Nov 6 2021, 13:23 PM
|
||
"חצי שעה או רבע שעה?" שאלתי. "טוב, לא משנה. בואי נלך"
יצאנו החוצה למדשאות הירוקות. עברתי בבית שלי והנחתי את העוגה על השולחן. "רוצה בגט עם קרם אוכמניות?" שאלתי "זה לא נשמע הכי טוב אבל זה ממש טעים. זה הדבר היחיד שאבא שלי מכין בזמן האחרון..." אמרתי. כנראה בגלל שהוא גם עש לילה..." מלמלתי. -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 6 2021, 20:49 PM
|
||
"אני בסדר, תודה" עניתי והמשכנו להתקדם בשקט מביך.
|
|
פורסם ב: Nov 6 2021, 21:15 PM
|
||
"טוב..." מלמלתי בנסיון להפר את השתיקה המביכה. "אז על מה את חושבת שהם רוצים לדבר איתנו?" שאלתי אותה.
|
|
פורסם ב: Nov 7 2021, 17:11 PM
|
||
"אני לא יודעת" הודתי. "אולי.. שתעזרי לי בלימודים? או אני לך? נאי לא כל כך צריכה עזרה בלימודים.." השבתי, השתיקה המביכה חזרה עד שפתאום פצתה את פיה.
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |