![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (27) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 21 2021, 21:01 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"לונג, הבא את הסערה!" לחשתי הפכתי לדרקון הרוח מהר ועפתי לבית של מרינט
נכנסתי דרך המרפסת לחדרה, היא בדיוק דיברה עם קאלקי על כובעים. "או, היי לורן!" היא אמרה "לונג, שמיים פתוחים" השתנתי למראי הרגיל "רציתי לדבר איתך לגבי הנבחרות..." -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2021, 21:01 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אני לא יכולה עכשיו" אמרתי במהירות.
פתחתי את הקופסא. בתוכה היה שעון כיס מבריק ויצא ממנו מה שנראה קצת כמו עכבר מעופף "אההה!" צעקתי "מי את\ה?" שאלתי "אני פלאף," ענה היצור, שהתברר שהוא בעצם 'יצורה' "ואני קוואמי" -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2021, 21:05 PM
|
||
"מה איתן?" שאלה. "אני לא חושבת שהן הבחירות הנכונות... בכל מקרה בואי נלך להציץ עליהן" הפכנו שתינו ועפתי לצידה כשהתנדנדה עם היוין שלה
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2021, 21:06 PM
|
||
אוו, נבחרות
------ התחלתי להשתנות, בהתחלה שמתי את שתיי ידי על המצח שלי, הן הקיפו את פרצופי מהצד וגמרו באף, על פניי נוצרה מסכה כתומה עם פסים אפורים בקצה העליון והתחתון שלה, העברתי את ידיי על שיערי והוא הפך להיות זנב סוס שמעליו אוזני שועל שהחלק החיצוני שלהן אפורות, כל יד עברה על יד אחרת ואז הושטתי את ידי לצדדים והסתובבתי חליפת גוף אפורה נוצרה עליי, מחאתי כף ופסים כתומים התחילו להיווצר על החליפה פס אמצעי גדול כתום לאורך כל אחת מידיי, את רגליי הקיפו פסים כמו שעל המסיכה רק בצבע כתום וכל שאר הגוף התערבב בין כתום לשחור, הזזתי את ידיי לכיוון הישבן וזנב שועל ארוך נוצר. "אני היא עכברת האשליות" אמרתי ושמתי לב שעל גופי יש נשק, אני גיבורת על. -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2021, 21:17 PM
|
||
הלכנו לבית של זאתי שישבה לידי בכיתה, קייסי? הסתכלנו בחלון וקרצנו למותו וטריקס. הן הנהנו בכך שסימלו שהולך טוב, ובדיוק התערבבו. הילדה הפכה לגיבורה יפה. כן, הולך טוב. עפנו לבית הבא
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2021, 21:24 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"קוו- מה?" שאלתי אותה "קוואמי," היא ענתה "אני מעניקה לך כוחות על."
הדפיקות בדלת הפסיקו והיא נפתחה בחריקה. מתוך החריץ הקטן שהיה בה הגיחה עוד קופסה קטנה. לקחתי אותה ופתחתי אותה כשידי רועדות. היצור יצא מהקופסה ואמר "שלום! אני קאלקי!" הוא אמר- או היא. "נסי אותנו" הן אמרו יחד "איך?" שאלתי "בשביל להפוך למופלא הארנב," אמרה פלאף "את צריכה להגיד: 'פלאף - בכיוון השעון!' " היא אמרה. "פלא-" התחלתי; אך קאלקי קטעה אותי "רגע! בשביל להפוך אלי את צריכה להגיד: 'קאלקי - לדהור!' " "קאל-" התחלתי; אך הן קטעו אותי והחלו לריב: "היא תהפוך אליי!" "לא!" "אליי!" "לא!" "למה שתרצה להפוך לסוסה מכונפת ונפוחה כמוך?!" "הו, כן?, למה שתרצה להפוך לארנבת מסריחה כמוך?!"- "דיייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!" צעקתי וסתמתי את פי בידיי. הייתי בהלם. אף פעם לא צעקתי כך. המשכתי בלחישה "אולי אני פשוט אהפוך לשתיכן?" הסמקתי "כן!," אמרה פלאף וקאלקי צהלה "בשביל להפוך לשתינו את צריכה להגיד: 'פלאף, קאלקי, להתאחד!' " היא אמרה. "אוקיי..." נשמתי עמוק "פלאף, קאלקי, להתאחד!" אמרתי. לפתע הרגשתי את ידי נוגעות בפניי וחושפות מסיכה חומה- תכלת מבריקה ונוצצת. וכך גם התלבושת. בידי הייתה סוג של מטרייה ושערי נקלע לראסטות בצבע תכלת בוהק שנאספו לקוק גבוה. שמעתי מוסיקה מכל עבר, הרגשתי בעננים והשתנתי ל- גיבורת על. ------------------ מצטערת שזה ארוך ![]() אני צריכה לסגור. ![]() -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2021, 21:58 PM
|
||
ביי, בינתיים אני אמשיך
------ אם אני גיבורת על אז מה אחותי הייתה? אני חייבת לחקור על זה עוד, אבל קודם צריך לוודא שפריז בטוחה! הבזק ורוד-סגול עבר לידי וראיתי גיבורת על שהייתה מין שילוב של נמר ופרפר במראה שלה, מראה מוזר. היא אמרה משהו וכדור כוח לבן-ורוד נורה לעברי השטתחתי על הרצפה מהכאב. "אני מהטובים" אמרתי לה בסינון, מה זה הכוח הזה?! "נמרת לילה, תעזבי את פריז" אמרה לי הגיבורה שנראתה לי כמו נבלית על או נמרת לילה (הבנתן?) "למה?" סיננתי. "אם תישארי אני מבטיחה לך שדברים ייקרו ואת תקבלי עוד המון כאלה" אמרה ומילמלה משהו עוד פעם, כדור הכוח הזה חזר לידה. הרגשתי מין משיכה בבטן של כוח ועוצמה. "לא, אני גיבורת העל של פריז! שכפול! אשליה!" צעקתי וניגנתי בחליל שמסתבר שיש לי יחד עם חבל קפיצה, מה זה השטויות האלו? החפל קפיצה הפך לנונצ'קו כסוף קול. התחלתי לקטון ולהשתכפל. זה כוח העל שיש לי. -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 07:51 AM
|
||
לא הבנו
ואתן עושות הרבה יותר מדי ארוך ------ הלכנו לחלון השני וראינו בו עוד נערה מתהפכת. "רגע, לנערה הזאת נתתי רק מופלא אחד, למה גם קאלקי שם?" המשכנו להסתכל -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 08:10 AM
|
||
התלבושת שלי הייתה סוג של שילוב בין חום לתכלת ושעון החול שהיה בקופסה נעלם והופיע על צווארי. היו לי גם משקפיים.
הייתי נראית כמו איזו דמות מסרט אנימה. "א-אז מה ה-הכוח שלי?" שאלתי בגמגום. "אז ככה..." התחילה קאלקי "בעיקרון, יש לנו פחות או יותר את אותו הכוח: שיגור לעתיד." היא אמרה "וואו" התלהבתי "רק רגע- אם יש לי את הכוחות של שתיכן וזה בעצם אותו הכוח אז למה אני צריכה את שתיכן?" "אני יותר שולטת באבולציה," הסבירה ופלאף "וקאלקי... יותר בקטע של טכנולוגיה" היא אמרה "אבל עזבי את זה!- את נראית מדהים!" המשיכה. הסמקתי ואמרתי "תודה, אבל אני לא הכי אוהבת ראסטות" "אה, זה בסדר. אנחנו יכולות לסדר את זה." אמרה קאלקי "מאז שהחיפושית נעשתה שומרת המופלאים הקוואמים עברו חתיכת שדרוג!" אמרה פלאף והתעופפה באוויר "עוד שאלה: אם אתן בעצם בתוך החפצים שלכן כרגע ואתן נותנות לי את כוח העל... איך אני רואה אותכן ומדברת איתכן?" שאלתי "שאלה טובה," ענתה פלאף "זה עוד אחד מהשדרוגים שלנו!" היא המשיכה "אם את רוצה לשנות את המראה שלך את רק צריכה להגיד 'פלאף, קאלקי, שדרוג!' " "פלאף, קאלקי, שדר-" התחלתי "רגע!" קטעה אותי קאלקי (שוב...) "את בטוחה שאת רוצה להשתנות?" היא שאלה "ראסטות זה הכי שווה!" היא אמרה. צחקתי צחוק עדין. "כן, אני בטוחה" אמרתי "פלאף, קאלקי, שדרוג!" אמרתי. לפתע השיער שלי נהיה גלי ובצבע תכלת הרבה יותר בוהק. המשקפיים שלי נעשו הרבה יותר עדינים ובצבע חום בהיר מאוד. פתאום היו לי אוזניים! לא אוזניים רגילות, אוזניים של ארנב. "מהההההה?" צעקתי "אוזניים -ז-ז-זנב?" גמגמתי. "כן, שוב, את נראית מדהים!" אמרה פלאף הסמקתי שוב. "רוצה שננסה את הכוחות שלך?" היא שאלה "בטח!" ענתה קאלקי במקומי "איזו מן שאלה זו?!" -------------------- אני אפסיק לעשות קטעים כאלו ארוכים... -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 09:43 AM
|
||
כנ"ל ומאיה תגידי לי על מה מעיין דיברה
-------------------------------- ראיתי מיליוני אני מול 'נמרת הלילה' אני חייבת להביס אותה! זה מה שאחותי הייתה רוצה! שלפתי את הנונצ'קו שלי וכל האני הקטנות התחלנו לתקוף אותה, זה מה שחשבתי לפחות. האני הקטנות הפכו להיות 3 אני גדולות, מה קורה כאן?! יש איזו חוברת הוראות? -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 09:53 AM
|
||
"וואו" אמרתי בהתלהבות "זה ממש מטורף!" .
"אה הא" הסכימה קאלקי "לאן תרצי להשתגר?" הן שאלו יחד. היו לי המון אפשרויות בחירה- יש בידי את המופלא של הארנב ושל הסוס- אני יכולה לחזור אחורה לאיזו תקופה שאני רוצה. להכיר את אמא שלי. ולעבור לעתיד. לראות במה אעסוק חוץ מגיבורת על כנראה. אבל בחרתי את הבחירה הכי שונה "לחדר של אותה נערה שגנבה לי את הקופסה" -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 09:56 AM
|
||
הצלחנו להרחיק אותה עם הנונצ'קו האדיר הזה. התרכזתי וחזרתי לגודלי הרגיל. טוב, צריך לחזור לחדר שלי, חזרתי לבן אדם ברחוב ליד והלכתי משם לביתי, עליתי לחדר וכשהגעתי ראיתי גיבורת על מופיעה פתאום. "מי את? מה את עושה כאן? ואם את לא עונה לי על הששאלות תוך 10 שניות אני קוראת למשטרה" אמרתי בקרירות.
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 09:58 AM
|
||
"וואו," אמרתי "תרגעי"
היא נרגעה מעט והמשכתי. "אני אמממממ... טיימסי (שם זמני) ארנבת הזמן" אמרתי במעט בלבול "ואני גיבורת על" -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 10:02 AM
|
||
"ארנבת הזמן. מה את עושה בחדר שלי? ואל תנסי לעבוד עליי, אני מבינה במופלאים ובגיבורי על (העובדה שהיא גרה בניו יורק)" אמרתי באותה קרירות ושילבתי את ידיי. עד כמה שאני אוהבת גיבורות על לא בא לי שהן יחטטו בחדר שלי.
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 10:07 AM
|
||
"באתי לראות מה עשית עם הקופסה שלי." אמרתי.
ניסיתי לדבר באותו טון כמו שלה וגם- בקרירות אך זה לא הצליח לי. ככ מעצבן שאני לא מסוגלת לצעוק על אנשים! זה ממש מוזר להגיד את זה... -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |