![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (27) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 13:13 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"מה את יודעת על אחותי?" שאלתי אותה. "בואי" היא אמרה לי, עקבתי אחריה עד למגדל אייפל. היא לקחה את היויו שלה והוציאה ממנו את מופלא הסוס. היא שמה את ה עליה ויצרה פורטל לניו יורק. "בואי" אמרה ונכנסה לפורטל ואני אחריה.
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 13:32 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"היי אבא, היי ג'ק" אמרתי לאבא שלי ולאחי "היי מרי-אן" אמר לי ג'ק ( בן האחת עשרה) "כן," אמר אבא שלי "למה לא היית כאן כל היום?!" הוא שאל "דאגנו לך!" "אמממממ" אמרתי "הלכתי לחברות" (כן מרי-אן, תירוץ מדהים כשזה היום הראשון שלך בפריז ולא הכרת אף חברה-חשבתי לעצמי) "את מקורקעת לשבוע!" אמר אבא שלי "למה?!" שאלתי "יכולת להפגע!" הוא אמר בדאגה "לא ענית לי לטלפונים" המשיך ג'ק "זה לא הוגן!" אמרתי; לקחתי איתי סלט וצלוחית מרק, נכנסתי לחדר וטרקתי את הדלת (יחסית חלש). כשנכנסתי ראיתי את קאלקי עומדת ליד פורטל די גדול שמוביל ל-ניו יורק.
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 13:38 PM
|
||
"אז מה את יודעת על אחותי?" שאלתי אותה. "טוב, אחותך הייתה שומרת מופלאים" אמרה ליידיבאג. "של הקופסה הזאת?" שאלתי אותה. "לא, של קופסת המופלאים האפריקאית" אמרה. "מה?!?????!
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 13:43 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכנסתי לשם וראיתי את עכברת האשליות יחד עם החיפושית מסתובבת ברחבי ניו יורק.
"לירי - כנפי החופש!" אמרתי נראתי קצת כמו חצי בת אדם חצי נשר אבל זה היה יפה-לא כמו שזה נשמע. "מה את עושה בניו יורק?" שאלתי אותה והיא הסתובבה אליי ישר. הבנתי שעשיתי טעות כשפניתי אליה... -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 14:19 PM
|
||
"זוזי מכאן" סיננתי. "זה לא עניינך" אמרתי לה. "עופי מכאן או שאני אעשה את זה.
------- רק מזכירה אני גיבורת על לא כבן אדם.. ותמשיכי -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 14:34 PM
|
||
"אני מצטערת..." אמרתי "הקוואמי שלי שלחה אותי לכאן אז הנחתי שזה חשוב" הסברתי לה.
"יופי" היא אמרה "עכשיו עופי" "למה את נגדי כל הזמן??" שאלתי אותה. "ככה, פשוט תעופי. יש לך כנפיים, לא?" היא אמרה. ואז היא עשתה משהו שלעולם לא הייתי חושבת שתעשה... ----------- מתי את ממשיכהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה??????? ![]() -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 15:01 PM
|
||
הלכתי לאכול
![]() ---------------------------------- "את זזה או לא? נווו!" צעקתי עליה, לקחתי לה את מופלא הארנב והחזרתי את הזמן אחורה, הכל טוב. הכל מסודר. "מה זו קופסת המופלאים האפריקאית?" שאלתי את ליידיבאג. "הקופסה הזו" היא אמרה והביאה לי קופסה. -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 15:11 PM
|
||
טוב נו אני לא מספיק פעילה
ירדתי מהשרשור אין לי מושג כבר מה ההרפתקה -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 15:11 PM
|
||
"את מקורקעת לשבוע!!" אמר אבא שלי "אמרת לי את זה כבר, לא?" שאלתי
"לא" הוא ענה "עכשיו לכי לחדר שלך!" הלכתי לחדר שלי וחיפשתי את פלאף "פלאף!" צעקתי "את פה!?" ואז קאלקי הגיעה אליי במהירות "מרי-אן!" היא התנשפה "פלאף נעלמה!!" ---------------- מתחחחחחח ![]() -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 15:26 PM
|
||
החזקתי את המופלא בידי, גם אני חזרתי בזמן. שמתי את השעון בתיק שלי, אני אשתמש בהם אחר כך. לא, בעצם זה לא מקום טוב להחביא.. אולי.. כן! שמתי את המשקפיים בז'קט צהוב-שחור שקיבלתי מפיי, אין סיכוי שהיא תמצא את זה שם!
*ההשתלשלות עניינים שלי עם ליידיבאג כמו שהיא הייתה עד לקופסת המופלאים האפריקאית* -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 15:33 PM
|
||
ואז גם היא נעלמה.
"מה קורה כאן?!" צעקתי "פלאף!?, קאלקי!?" אף אחת לא ענתה. "לירי - כנפי החופש!" אמרתי. לירי מיהרה להיכנס אל השרשרת שלי. אבל אז גם היא נעלמה. "תפסיקו! מי שזה לא יהיה!" צעקתי שוב 'רק רגע' חשבתי לעצמי 'עכברת האשליות!' דמעות עלו בעיניי מכעס ועצב ורצתי החוצה למרפסת כשאני עם פיג'מת דובונים ושיער מעט מבולגן- אבל לא היה לי אכפת. היא לקחה לי את הקוואמים ואני צריכה להחזיר אותם. -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 15:36 PM
|
||
"של מי הקופסה?" שאלתי את ליידיבאג. "שלך, זו קופסה מיוחדת שעוברת בירושה. לאחותך לא היו ילדים אז הקופסה עוברת אלייך, אם ייקרה לך משהו לפני שיהיו לך ילדים אז הקופסה תעבור לבן אדם שאת רוצה אם אין לך קרובי משפחה אחרים." הסבירה הליידי. "אילו מופלאים יש בפנים?" שאלתי אותה. "אני לא יודעת, מעולם לא בדקתי. הקופסה שלך, המופלאים שלך, הקוואמים שלך" אמרה. "צריך לחזור לפריז, בואי" אמרה ועברנו דרך הפורטל.
------- תמשיכי -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 15:42 PM
|
||
ראיתי מולי את 'עכברת האשליות'. לא היה אכפת לי שהחיפושית לידה. זינקתי וגנבתי את השעון שלי מכיסה "פלאף- עם כיוון השעון!" זה לא עבד. לפלאף לא הייתה מספיק אנרגיה. "את תשלמי על זה!!" צעקתי כשדמעות בעיניי "למה עשית את זה בכלל?!" היא נעצרה.
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 15:45 PM
|
||
"עשיתי מה?" שאלתי בתמימות. "אני צריכה ללכת, ביי!" אמרה ליידיבאג. "הפרעת לי, כל כך בא לך אותם? קחי" אמרתי לה וזרקתי לה את המשקפיים והשרשרת. "תהני, ואל תעשי יותר צרות. ואם את משאירה לי פתקים תשאירי גם סוכרייה" אמרתי וקרצתי לה. ניגנתי בחליל וכמו תמיד עשיתי אשליה שאני בלתי נראית. חזרתי הביתה ולקחתי את הקופסה. מעניין מה יש שם..
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 15:48 PM
|
||
איך היא מעזה?! "בואי," לחשתי לפלאף "נמצא לך משהו לאכול" אמרתי לה בקול הכי רך שיכולתי אחרי כל מה שקרה.
פתאום ראיתי את קאלקי על המדרכה. היא נראתה חולה לגמרי- חיוורת ופצועה. הייתי חייבת לקחת אותה למישהו שיטפל בה. לשומרת המופלאים. -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |