![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (27) « ראשון ... 5 6 [7] 8 9 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 15:52 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פתחתי את הקופסה וראיתי 8 תכשיטים למעלה ועוד לפחות 10 מגירות עם מופלאים. עברתי על השמות ברפרוף:
"זאב, פרה, לביאה, דג, נץ, מדוזה (?), למור, פיל" אמרתי, כשסיימתי להגיד את כל החיות ספר הופיע בידי, קול. אז אלו הכוחות מעניין. -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 16:06 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלכתי ברגל עד לבית של מרינט.
הגעתי לחדר שלה וראיתי אותה (החיפושית) משתנה למרינט. "אהההההההה!" היא צעקה "מה את עושה כאן?!" שאלה "אממממ... סליחה פשוט... הקוואמים שלי נפצעו וחשבתי שאת היחידה שתדעי איך לטפל בהם" אמרתי. "אני אעזור לך" היא אמרה "בתנאי שאת לא עושה את זה יותר!" הנהנתי. היא ריפאה את לירי, פלאף וקאלקי. "תודה רבה." אמרתי לה "ואל תדאגי, אני אשמור על הזהות שלך בסוד" "זה בסדר.. זה גם ככה כבר לא ממש סוד" היא נכנסה למיטתה ואני חזרתי לבית שלי. למוחרת בבוקר הכל היה שונה... -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 16:10 PM
|
||
אווו טוויסט
(עוד פעם משפחה שולטת) ------------- חצי מהלילה קראתי את הספר ולמדתי על המופלאים, הכוחות והקוואמים. בבוקר החלטתי לקחת איתי כמה מופלאים לבי"ס: זאב, פיל, לביאה ונשר שלפי הספר הם לא הכי חזקים, לקחתי גם לא לעצמי את מופלא הלמור ומופלא הכבשה ליתר ביטחון. מסתבר שקוואמי הזאב הוא מנהיג הקוואמים.. "היי! אני פדס! קוואמי הזאב, אני אתן לך את היכולת להשתלט על מוח של מישהו! כדי להשתנות תגידי רק: פדס - עצם!" אמר פדס מסתבר. טוב, צריך לצאת לבי"ס.. -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 16:23 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קמתי. היום הוא יום מיוחד- יום הולדת 11 לאחי!
התלבשתי בסוודר בצבע תכלת בהיר וצווארון (לא צווארון רגיל.. כמה החולצות של התלמידים בחו"ל) וחצאית כפלים באותו צבע רק בגוון אחר. גרבתי גרביים עם תחרה ולקחתי את התיק שלי. כמובן שלקחתי גם את המשקפיים ואת שעון הכיס. שמתי אותם בתיק קטן וכסוף שהיה תלוי לי על הכתף. אספתי את שיערי לצמה ארוכה שנקלעה לאורך כתפי וירדתי למטה. "מזל טוב!" אמרתי וחיבקתי את אחי "אהמ אהמ" אבא שלי כחכח בגרונו כדי לסמן לי משהו. הנחתי שזה אומר שאני גם לא יכולה ללכת לבית הספר אך בדיוק כשפניתי לחזור לחדרי הוא אמר "היי, אני בסך הכל רוצה חיבוק" צחקתי. סוף סוף הרגשתי שאנחנו באמת משפחה. -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 16:32 PM
|
||
הלכתי לבי"ס עם המופלאים, אני צריכה גם לעזור לארנבת הזאת היום. אוףףף! טוב, אני חייבת מה לעשות? הגעתי לבי"ס מוקדם והתחלתי לעבוד על רישומים של חליפות גיבורי על ומי מתאים לקבל את המופלאים...
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 16:39 PM
|
||
הלכתי לבית הספר וראיתי את הנערה עם הפס האדום בשיער. אוף! אני צריכה להיפגש איתה היום! אולי אני פשוט אבטל וזהו...
התישבתי בכיתה והוצאתי את הספר העבה שלי (867 עמודים). התחלתי לקרוא. פתאום שמעתי "היי! חנונית!" מישהי אמרה בקול מלגלג. היא דיברה אליי. הסתכלתי על הילדה. היא נראתה קצת כמו נערה שיצאה ממגזין איפור. ואז אותה הנערה עם הפס האדום בשיער באה ו... הגנה עליי. -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 16:41 PM
|
||
"מה את רוצה קלואי? לא הספיק לך הבעיות עם מייבש השיער הבוקר? השיער שלך התקרזל נורא! והבגדים שלך מקומטים! אולי היא חנונית אבל לפחות היא נראית טוב, בניגוד אלייך. לא?" אמרתי ופדס טיפה העיף את השיער שלה וסידר לה את הבגדים מחדש, היא נראתה המומה מזה שהגנתי עליה. "מה? את יודעת יש לי שם, קייסי" אמרתי לה וחזרתי למקומי רק לפני זה היא תפסה אותי.
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 16:44 PM
|
||
היה צלצול, עוד שנייה התחיל השיעור. הייתי בהלם מזה שהנערה (שמסתבר ששמה קייסי)
הגנה עליי. גברת בוסטייר הגיעה. "תודה" אמרתי לקייסי וחייכתי "אני אחזיר לך טובה מתישהו" צחקקתי. השיעור התחיל. -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 16:45 PM
|
||
השיעור נגמר לאחר 45 דקות שלמות של שעמום. "לא יש לך טובה להחזיר לי?" שאלתי את הילדה הזאת.
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 16:49 PM
|
||
"איזו טובה?" שאלתי בתמימות "אה ו... ראיתי שלא הקשבת בשיעור אזז... יש שיעורי בית בפיזיקה"
אמרתי. כשיצאתי מהכיתה ראיתי שוב- את קלואי -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 16:52 PM
|
||
"את מתכוונת שיעמום בית לא?" שאלתי אותה והלכתי אל קלואי. "נו נו נו אז כאן מכוערת השנה? הבנתי." אמרתי לה, הילדה שהיא ארנבת התקרבה אליי ולחשה לי משהו באוזני.
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 16:54 PM
|
||
"מצאתי משהו בכיס שלה" אמרתי לקייסי "מופלא הדבורה שהיא הכינה בעצמה. היא כנראה ממש רוצה להיות גיבורת על" היא הנהנה "טוב, נתראה" אמרתי בקול "אני הולכת לאכול"
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 16:56 PM
|
||||
הלכתי לכיוון האוזן של קלואי. "אם את רוצה להיות גיבורת על אני יכולה לסדר את זה. יש לי קשרים. אם בא לך תגעי ביד שלי" לחשתי לה וכמו שציפיתי היא נגעה בידי. יש גיבורת על חדשה. "לכי לגג בי"ס ב-14:00 היום, בלי איחורים, אם תאחרי את לא תהיי גיבורה" אמרתי לה וכצפוי היא הנהנה. -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 17:11 PM
|
||
בשיעור הבא התיישבתי ליד קייסי.
"אני לא חושבת שהיא הבחירה הנכונה" אמרתי לה "אל תדאגי, אנחנו נסתדר" היא אמרה. "אז השלמנו?" שאלתי "סוג של" היא ענתה. השעה כבר הייתה שתיים. הלכתי עם קייסי לפגוש את קלואי על גג בית הספר. -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 17:13 PM
|
||
בחרתי את מופלא הזאב הפעם משולב עם מופלא הדבורה למקרה שקלואי תעשה משהו.. הלכנו לגג לפגוש אותה וזה היה מוזר, לא ציפיתי לזה
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |