![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 12:13 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מסיבת האלווין || פעילות רבת שלבים || שלב שני וואו! איזה עיצובים מדהימים! לא ידעתי שאתם כל כך טובים מעצבימוש שלי! תודה, תודה, ממש לא התאמצנו. ![]() ![]() תירגעו, תירגעו, יש לי עוד משימה בשבילכם! עוד משימה?! זה כבר יותר מדי!! אני בטוחה שתאהבו את המשימה! אז, אתם מוכנים סוף סוף להקשיב? טוב, נו. מה המשימה? אתם צריכים... . . . לעצב קישוטי האלווין! קישוטי האלווין? מה זאת אומרת? אתם צריכים לעצב 2-3 קישוטי האלווין. הנה כל מיני רעיונות: שרשרת עטלפים, שלדים ומצבות, דלועים חצובות וכו'.... עכשיו הבנתם? הבנו, עוד משהו? כן, יש לכם שבוע אחד לעצב. ו... אין עוד משהו? אה, כן, אתם צודקים! שכחתי לגמרי! תגמולים! אתם תקבלו 270 חרמשים או 5 נקודות בית. קדימה לעצב! טופס קבלת תגמולים:
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2021, 17:09 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כינוי: hermione jin granger
קישור לקישוטים שעיצבתי: http://www.up2me.co.il/v.php?file=19471633.png אני רוצה חרמשים/נקודות בית: חרמשים הערות/הארות/האלווין: בוו👻 -------------------- ▪️billie ▪️ she/her ▪ Billie eilish ▪ marvel ▪️ Liv & Maddie Red Hot Chili Peppers ▪ Rick Riordan <div align=\"Center\">מ"ת מדהים עם יולי </div> ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |