![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 6 7 [8] 9 10 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 20 2021, 14:59 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מרגש, אה?
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 20 2021, 14:59 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאוד, וואו
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 20 2021, 15:02 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחח
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 20 2021, 15:07 PM
|
||
ימ"ח
כי באנגלית זה לא עובד ;) -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 20 2021, 15:09 PM
|
||
מה?
|
|
פורסם ב: Nov 20 2021, 15:10 PM
|
||
יותר מדי ח.
מה זה עוד יכול להיות?! -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 20 2021, 15:11 PM
|
||
אה, אוקיי. חחח שוב
|
|
פורסם ב: Nov 20 2021, 15:12 PM
|
||
*בצלצל שמרביץ לעצמו במצח* וואו, צריך בצלצל כזה!
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 20 2021, 15:12 PM
|
||
צריך עוד הרבה בצלצלים...
רמוסיריוס! להמשיך! מיד! -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 20 2021, 15:13 PM
|
||
אוקיי, אוקיי, אבל להגיב בוויזלי'ס!!
|
|
פורסם ב: Nov 20 2021, 15:14 PM
|
||
אוקיי.
|
|
פורסם ב: Nov 20 2021, 15:16 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמת היא שכתוב לא זוכרת באיזה ספר כשפיץ וסופי הופכים להיות קוגנטאים אז סופי ממש מתבשיית לספר לפיץ שהיא אוהבת אותו... זה לא שאני משפפת את סופיץ אני רק אומרת שגם סוקיף זה לא הכי מושלם -------------------- ▪️billie ▪️ she/her ▪ Billie eilish ▪ marvel ▪️ Liv & Maddie Red Hot Chili Peppers ▪ Rick Riordan <div align=\"Center\">מ"ת מדהים עם יולי </div> ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 20 2021, 15:17 PM
|
||
סוקיף זה מדהים:) ונכון, סופי לא בדיוק יודעת את מי היא 'מחבבת'...
|
|
פורסם ב: Nov 20 2021, 15:36 PM
|
||||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא אמרתי שסופי היא האלפית היחידה שהוא אוהב, אמרתי שהיא האלפית היחידה שהוא סומך עליה. יש הבדל. וזה בכוונה לאלפית בלשון נקבה לא לאלף. וחוץ מזה, אני קראתי גם את הספרים באנגלית, ושם די רואים שמה שאמרתי נכון. נ.ב הרמיוני גריינג׳ר- ברור שסוקיף זה הכי מושלם!! מי מסכים איתי? נ.בב- טליה!! תמשיכי כבר את השירשור!!! אני מחכה לזה ימים!!! -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 20 2021, 15:56 PM
|
||||
אני מסכימה ![]() -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |