![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 80 81 [82] 83 84 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Jul 18 2022, 18:37 PM
|
||||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לספר שאחרי שומרת הערים האבודות 8 קוראים שומרת הערים האבודות 8.5 בגלל שזה לא בדיוק המשך של הספר; כן, יש שמה ההמשך של הספר, אבל הוא רק מאה ומשהו עמודים. שאר הדברים ששם אלה דברים כמו מתכונים, מפה של הערים האבודות, תמונות, רישומים של המועצה (קיף פרץ לרשומים ושינה את הרשומים שלו, וזה פשוט קורע) היומן של קיף (זה לא באמת יומן אבל אני קוראת לזה יומן כי יש שם ציורים שלו וגם הוא כותב שם כיאלו הוא כותב ביומן, למרות שזו מחברת לתיעוד הזיכרונות שלו) ועוד מלאאאא דברים -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: Jul 18 2022, 22:13 PM
|
||
מגניב! מחכה שיתורגם!
-------------------- ▪️billie ▪️ she/her ▪ Billie eilish ▪ marvel ▪️ Liv & Maddie Red Hot Chili Peppers ▪ Rick Riordan <div align=\"Center\">מ"ת מדהים עם יולי </div> ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 18 2022, 22:55 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כולנו
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 18 2022, 23:04 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא
כבר קראתי את זה -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי לא מאמינה שאין יותר פורטל ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 18 2022, 23:05 PM
|
||
באנגלית?
-------------------- ▪️billie ▪️ she/her ▪ Billie eilish ▪ marvel ▪️ Liv & Maddie Red Hot Chili Peppers ▪ Rick Riordan <div align=\"Center\">מ"ת מדהים עם יולי </div> ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 18 2022, 23:09 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני קראתי חלק
את הפרקים החשובים בעיקר --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 18 2022, 23:14 PM
|
||||
כמובן תוך שבועיים גמרתי -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי לא מאמינה שאין יותר פורטל ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 19 2022, 08:05 AM
|
||||||
צר לי לאכזב אבל הולכים לתרגם רק את ההמשך הקצר של הסיפור ואת המתכונים. זהו. תצטרכו לקרוא באנגלית. והאמת היא שזה לא אנגלית כל כך קשה -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: Jul 19 2022, 08:25 AM
|
||
![]() מוגל |
האנגלית באמת לא כל כך קשה, אני עצמי לא קראתי את הספר באנגלית אבל התאום שלי קרא ומדי פעם הצצתי מאחוריו או שמעתי אותו
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 19 2022, 09:30 AM
|
||
כן אבל איפה אני יכולה להשיג?
ואת שמונה כן יתרגמו? -------------------- ▪️billie ▪️ she/her ▪ Billie eilish ▪ marvel ▪️ Liv & Maddie Red Hot Chili Peppers ▪ Rick Riordan <div align=\"Center\">מ"ת מדהים עם יולי </div> ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 19 2022, 09:38 AM
|
||||
אמאזון וכו אני נגיד השאלתי מחברה שלי כי היא קנתה בארהב אבל בכללי אין בארץ -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי לא מאמינה שאין יותר פורטל ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 19 2022, 12:25 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לפי מה שאני זוכר, הבטחתם לכל אחד שיהיה במשפחה את הספרים שלא תורגמו מתורגמים.
-------------------- [ALIGN=Center]❄ נריה❄ 14❄ טולקין ❄ TGAMM ❄נווד אוויר
האם לא שמעתם על המשוגע ההוא, שבוקר בהיר אחר הדליק פנס, רץ אל השוק וצעק בלי הרף: "אני מחפש את אלוהים! אני מחפש את אלוהים!" - מאחר שבאותה שעה דווקא נאספו שם רבים מהללו שאינם מאמינים באלוהים, עורר האיש צחוק גדול. האם הלך לאיבוד? שאל אחר מהם. ואולי תעה בדרך כילד? שאל אחר. [...] "היכן נעלם אלוהים" קרא המשוגע, "אני אגיד לכם היכן. אנחנו הרגנו אותו - אתם ואני! כולנו רוצחיו! אבל איך עשינו זאת? איך הצלחנו לשתות את הים עד תומו? מה המעשה אשר עשינו כאשר התרנו את הארץ הזאת משמשה? האין אנו צונחים מטה מטה ואחורה והצידה ולפנים - לכל עבר? היש עדיין למעלה ולמטה? האם לא נהיה קר יותר? האין יורד הלילה כל הזמן - עוד ועוד לילה? האין צורך להדליק פנסים לפני הצהרים? האם עדיין איננו שומעים כלל את שאון הקברנים הקוברים את אלוהים? האם עדיין איננו מריחים כלל את הריקבון האלוהי? - גם אלים נרקבים! אלוהים מת! אלוהים יישאר מת! ואנחנו הרגנו אותו!" -משל האיש המשוגע, המדע העליז, פרידריך ניטשה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 19 2022, 12:41 PM
|
||
יולי שלחה פעם את אחד הספרים
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 19 2022, 12:50 PM
|
||||||
אם לא ציינתי את זה בדף הראשי ולא היה ברור, כל מי שבמשפחה יכול לשלוח לי בינשוף שהוא רוצה שאני אשלח לו קישור לספרים הלא-מתורגמים עם תרגום של גוגל תרגום. יש לי רק את ההמשך של הסיפור של השמיני וחצי מתורגם, שאר הדברים שם פשוט אי אפשר לתרגם דרך גוגל תרגום, כי יש שם דברים ומילים מומצאות של הסדרה. אם אתם באמת רוצים אני יכולה לבדוק אם אני יכולה לשלוח את כל השמיני וחצי באנגלית פשוט, אבל זה יקח לי קצת זמן -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
|||||
|
|
|
פורסם ב: Jul 19 2022, 14:05 PM
|
||
רוצים אולי לפתוח מ"ת של הברבור השחור?
|
|
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 80 81 [82] 83 84 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |