![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 8 9 [10] 11 12 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 30 2021, 08:53 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה מה שאני שאלתי!
-------------------- 🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺
[] נגה!!! [] פורום משחקי תפקידים! [] משחקי תפקידים! [] ארטמיס [] רייבנקלו [] זאבים שולטים תתמודדו [] 🐺[] אאווווו [] היי, השם שלי הוא נגה (NOGA. לא NAGA. ברור?!), ו... זהו, בעצם! הרשמו למ"ת שלי TEN WORLDS, TEN STONES אה, ו.... פורום מ"ת שולט! בקרו בפורומ"ת המדהים, תעזרו להפעיל אותו, ו... זהו, והפעם באמת! (נראה לי....) דרך אגב, רק ארבעה מהמקומות מהמ"ת שלי נותרו (כדור הארץ, גסטרופלונד, סלטרפנד, קרפסל)!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2021, 10:44 AM
|
||||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בפרום הזה, הנה: פעילות!!! סוף סוף. פעם אחרונה שעשית פעילות הייתה לפני חודש! סליחה סליחה... אז על מה הפעילות? אז ככה: נכון יש שירים שמתאימים לחלק מהדמויות בשומרת הערים האבודות? ו... אז בפעילות תצטרכו לבחור דמות, להגיד מה השיר שמתאים לה ולמה! אוקי, אז איפה הטו-
לא משנה הפעילות תסתיים עוד שבוע, והתגמול הוא 6 בוהקים נוצצים! יש שאלות? -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 30 2021, 16:31 PM
|
||
שם+כינוי: זאבונת
הדמות שבחרתי: קיף השיר שמתאים לה: confident למה זה השיר שמתאים לה: כי יש לו ביטחון עצמי מופרז ובדיוק על זה בשיר מדבר הערות/הארות/שירים ודמויות: ועכשיו גם החידה, קשה: מה השם של ההורים והאחות האנושיים של סופי לפני ששינו להם את השמות? אה אייריס פוסטר- האמא ויליאם דייוויד פוסטר- האבא איימי רוז פוסטר- האחות -------------------- 🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺
[] נגה!!! [] פורום משחקי תפקידים! [] משחקי תפקידים! [] ארטמיס [] רייבנקלו [] זאבים שולטים תתמודדו [] 🐺[] אאווווו [] היי, השם שלי הוא נגה (NOGA. לא NAGA. ברור?!), ו... זהו, בעצם! הרשמו למ"ת שלי TEN WORLDS, TEN STONES אה, ו.... פורום מ"ת שולט! בקרו בפורומ"ת המדהים, תעזרו להפעיל אותו, ו... זהו, והפעם באמת! (נראה לי....) דרך אגב, רק ארבעה מהמקומות מהמ"ת שלי נותרו (כדור הארץ, גסטרופלונד, סלטרפנד, קרפסל)!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2021, 10:14 AM
|
||||
היום התחלפו החידות, מי שהצליחו היו זאובנת וטליה. הוספתי לכל אחת מכן 3 בוהקים!
לחידות של השבוע: קל: מי חבר הנסתרים שמר פורקל הרג במהלך פסגת השלום? בינוני: מה הזהות המקורית של סערה? קשה: באיזה קומה בקנדלשייד נמצא החדר של קיף? קשה= בוהק אחד. בינוני= 2 בוהקים. קשה= 4 בוהקים -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2021, 13:43 PM
|
||
סערה זה הקרח? אני פשוט לא זוכרת...
-------------------- ▪️billie ▪️ she/her ▪ Billie eilish ▪ marvel ▪️ Liv & Maddie Red Hot Chili Peppers ▪ Rick Riordan <div align=\"Center\">מ"ת מדהים עם יולי </div> ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2021, 17:27 PM
|
||||
יאפ
-------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2021, 17:37 PM
|
||
בינוני: אמא של דקס
-------------------- ▪️billie ▪️ she/her ▪ Billie eilish ▪ marvel ▪️ Liv & Maddie Red Hot Chili Peppers ▪ Rick Riordan <div align=\"Center\">מ"ת מדהים עם יולי </div> ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2021, 18:48 PM
|
||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה זה לא מעוצב? -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 2 2021, 10:08 AM
|
||||
מה לא מעוצב? כי הטופס כן מעוצב...
-------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
|||
|
פורסם ב: Dec 2 2021, 12:44 PM
|
||
אני בקרוב אקרא את הספר שחמישי של שה"ה
|
|
פורסם ב: Dec 2 2021, 12:48 PM
|
||
היי משפחה! אני יאף פעם לא הגבתי פה אבל אני הרגע נזכרתי שאני המנהלת! איזה כיף!
אגב יולי נראה לי שצריך שניתן אחת לשניה את הסיסמאות בשביל שנוכל לערוך אשכולות... -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 2 2021, 14:21 PM
|
||
שם+כינוי: יעל שרה
הדמות שבחרתי: אלוואר השיר שמתאים לה: בלתי מנוצח למה זה השיר שמתאים לה: לא ממש יודעת, שמעתי והפזמון מאוד התקשר לי הערות/הארות/שירים ודמויות: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 2 2021, 14:55 PM
|
||
אני היחידה ששמה לב שאף אחד כמעט לא מגיב במשפחה הזו?
|
|
פורסם ב: Dec 2 2021, 15:12 PM
|
||
לא,גםני
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 2 2021, 15:29 PM
|
||
אני גם שמתי לב
בואו נחפור כאן קצת! חוץ מזה אני גם מגיבה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |