![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 95 96 [97] 98 99 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 8 2022, 21:59 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אלפים- נעלים (לא נעלים מלשון נעל. מלשון נעלה.) או מעוררי אנורקסיה? ~ דיון
סורי שזה לא מקודד אני פשוט מהטלפון... כולם מדברים על האלפים כיצורים יפים, נעלים, מופלאים, אבל כשחושבים על זה, הם לא שוויצרים, גזעניים ומעוררי אנורקסיה? הם מפלים אנשים בגלל שוני מסויים, חוסר יכולת או קוקו שמנוני. זו התנהגות ראויה? הם מתייגים את עצמם כשליטים על כל שאר היצורים, ואז מסתירים את זה מאחורי שקר גס של יחסי גומלין. לדעתי, האלפים לא נעלים ולא, אממ, נעליים. מה דעתכם? --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 8 2022, 22:58 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האלפים, לדעתי, הם גזע ככל הגזעים.
הערים האבודות הם לא אוטופיה והאלפים הם לא גריי סו -------------------- [ALIGN=Center]❄ נריה❄ 14❄ טולקין ❄ TGAMM ❄נווד אוויר
האם לא שמעתם על המשוגע ההוא, שבוקר בהיר אחר הדליק פנס, רץ אל השוק וצעק בלי הרף: "אני מחפש את אלוהים! אני מחפש את אלוהים!" - מאחר שבאותה שעה דווקא נאספו שם רבים מהללו שאינם מאמינים באלוהים, עורר האיש צחוק גדול. האם הלך לאיבוד? שאל אחר מהם. ואולי תעה בדרך כילד? שאל אחר. [...] "היכן נעלם אלוהים" קרא המשוגע, "אני אגיד לכם היכן. אנחנו הרגנו אותו - אתם ואני! כולנו רוצחיו! אבל איך עשינו זאת? איך הצלחנו לשתות את הים עד תומו? מה המעשה אשר עשינו כאשר התרנו את הארץ הזאת משמשה? האין אנו צונחים מטה מטה ואחורה והצידה ולפנים - לכל עבר? היש עדיין למעלה ולמטה? האם לא נהיה קר יותר? האין יורד הלילה כל הזמן - עוד ועוד לילה? האין צורך להדליק פנסים לפני הצהרים? האם עדיין איננו שומעים כלל את שאון הקברנים הקוברים את אלוהים? האם עדיין איננו מריחים כלל את הריקבון האלוהי? - גם אלים נרקבים! אלוהים מת! אלוהים יישאר מת! ואנחנו הרגנו אותו!" -משל האיש המשוגע, המדע העליז, פרידריך ניטשה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 8 2022, 22:58 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קשה להגיב על זה ואין לי כוח עכשיו, אני כנרא ה אגיב מחר
אבל כן אני אגיד שזה נכון שהעולם לא מושלם ויש הרבה פשלות אבל יש זנים יותר גרועים -------------------- ▪️billie ▪️ she/her ▪ Billie eilish ▪ marvel ▪️ Liv & Maddie Red Hot Chili Peppers ▪ Rick Riordan <div align=\"Center\">מ"ת מדהים עם יולי </div> ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 9 2022, 09:19 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא בדיוק מושלמים
אז כנראה גם הם לא תלית שכולה תכלת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 9 2022, 09:34 AM
|
||||||
זה לא יעבוד לכולם, הקטע הוא לא בקישור. אם אתם רוצים להיכנס לסדרות טי וי צריך לשנות את האבטחה. תיכנסו להגדרות של המחשב, תיכנסו לאבטחה, תלחצו על משהו שאני מניחה שיהיה כתוב בו ''בהתאמה אישית'' ותשנו את ההגדרות ל- 8.8.8.8 (יש לפני זה משהו אבל אני לא זוכרת, פשוט אם אתם רואים 8.8.8.8 תלחצו על זה). תעשו ריענון, תכתבו sdarot.buzz ונכנסתם לסדרות טי וי -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 9 2022, 20:04 PM
|
||||
אנסה -------------------- ▪️billie ▪️ she/her ▪ Billie eilish ▪ marvel ▪️ Liv & Maddie Red Hot Chili Peppers ▪ Rick Riordan <div align=\"Center\">מ"ת מדהים עם יולי </div> ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 9 2022, 20:08 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אל תנסו כי זה מוריד חלק מהאבטחה נגד וירוסים וזה
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 9 2022, 20:49 PM
|
||||
האבטחה נגד וירוסים נשארת
יש פשוט גישה לאתרים אחרים חסומים אבל זה לא באמת אמין, אחרת ההורים שלי לא היו מרשים לי להוריד את האבטחה במחשב -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 9 2022, 21:47 PM
|
||||
יהיה שניים. בסדר? (תדמיינו עכשיו את ביל צופן וג'ינקס צוחקים מהמסך) -------------------- [ALIGN=Center]❄ נריה❄ 14❄ טולקין ❄ TGAMM ❄נווד אוויר
האם לא שמעתם על המשוגע ההוא, שבוקר בהיר אחר הדליק פנס, רץ אל השוק וצעק בלי הרף: "אני מחפש את אלוהים! אני מחפש את אלוהים!" - מאחר שבאותה שעה דווקא נאספו שם רבים מהללו שאינם מאמינים באלוהים, עורר האיש צחוק גדול. האם הלך לאיבוד? שאל אחר מהם. ואולי תעה בדרך כילד? שאל אחר. [...] "היכן נעלם אלוהים" קרא המשוגע, "אני אגיד לכם היכן. אנחנו הרגנו אותו - אתם ואני! כולנו רוצחיו! אבל איך עשינו זאת? איך הצלחנו לשתות את הים עד תומו? מה המעשה אשר עשינו כאשר התרנו את הארץ הזאת משמשה? האין אנו צונחים מטה מטה ואחורה והצידה ולפנים - לכל עבר? היש עדיין למעלה ולמטה? האם לא נהיה קר יותר? האין יורד הלילה כל הזמן - עוד ועוד לילה? האין צורך להדליק פנסים לפני הצהרים? האם עדיין איננו שומעים כלל את שאון הקברנים הקוברים את אלוהים? האם עדיין איננו מריחים כלל את הריקבון האלוהי? - גם אלים נרקבים! אלוהים מת! אלוהים יישאר מת! ואנחנו הרגנו אותו!" -משל האיש המשוגע, המדע העליז, פרידריך ניטשה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 9 2022, 22:02 PM
|
||
התחלתי לקרוא 39 רמזים!
-------------------- ▪️billie ▪️ she/her ▪ Billie eilish ▪ marvel ▪️ Liv & Maddie Red Hot Chili Peppers ▪ Rick Riordan <div align=\"Center\">מ"ת מדהים עם יולי </div> ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 9 2022, 22:05 PM
|
||||
פעם קראתי פעם את הספרים הראשונים והשתעממתי -------------------- [ALIGN=Center]❄ נריה❄ 14❄ טולקין ❄ TGAMM ❄נווד אוויר
|||
|
פורסם ב: Aug 10 2022, 00:10 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זו סדרה גאונית גם כל אלה שאחריה חסר לי ספר:( --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 10 2022, 09:48 AM
|
||
אני אישית לא אהבתי אותה.
-------------------- [ALIGN=Center]❄ נריה❄ 14❄ טולקין ❄ TGAMM ❄נווד אוויר
|
|
פורסם ב: Aug 10 2022, 10:17 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קראתי הכל אני חושבת, סדרה נחמדה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 10 2022, 10:21 AM
|
||||
כע אני קראתי פעם אבל פחות אהבתי
-------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |