![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 09:06 AM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ועכשיו נמחק!
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 09:37 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בספר 2
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 10:15 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לגבי הסקר:
טאפי -------------------- ▪️billie ▪️ she/her ▪ Billie eilish ▪ marvel ▪️ Liv & Maddie Red Hot Chili Peppers ▪ Rick Riordan <div align=\"Center\">מ"ת מדהים עם יולי </div> ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 10:23 AM
|
||||||
ישנה! התעוררתי רק עכשיו:) -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 10:25 AM
|
||
זה לא תירוץ!
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 10:37 AM
|
||||
זה כן!!
-------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 10:45 AM
|
||
לא זה לא!!!
|
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 10:46 AM
|
||||
זה כן!
|||
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 10:48 AM
|
||
זה לא, וואי זה דז'ה וו לכל הפעמים שאני ומאיה רבות.. קמה להמשיך.
|
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 10:48 AM
|
||||
זה כן
|||
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 10:51 AM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וסוקיף זה הכי טובבבבבב! (סופי+קיף)
ודקסיאנה (דקס+ביאנה) ואולי גם גם קאם (טאם+קיף) וקצת טיאנה (טאם+ביאנה) -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 10:57 AM
|
||||
כולן להשתתף בדיון!!!
|||
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 10:58 AM
|
||
מסכימה
|
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 07:46 AM
|
||
![]() מוגל |
אמממ אמממ
אני רשומה? -------------------- רק זורקת פה משהו בי סקסואלית! בתקופת מרד הנעורים! צמחונית! ילדת סנטר! אוהבת אנימה! מה עוד אפשר לרצות בילדה אחת? אה, גם כתבתי פאנפיק נחמד בשם שלוותה. אשמח שתכנסו https://hportal.co.il/index.php?act=fanfict...3589&showchap=1[/I] הפרופיל הזה מוקדש לוילואו, אני איתך תמיד. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 14:05 PM
|
||||
כן. כולן להשתתף בדיון! אני אתחיל פשוט.
1. כן שמתי לב לדוגמא: בסוף הספר החמישי סופי ופיץ דיברו בשפה המוארת ואיימי הבינה אותם. 2. לדעתי איימי משהו כמו מממשת, או מבזיקנית, קיצר משהו שהוא נפוץ, אבל אני לא אופתע אם יתברר שהיא מסמרת או בסגנון. (בהנחה שהיא באמת אלפית) 3. לא מצאתי עוד אנשים עם יכולות. והוכחות, כמו שאמרתי בשאלה 1 4. אני מאמינה לזה. כיאלו מלבד זה שזה מתאים לסגנון הכתיבה של שאנון מסאנג׳ר, זה גם מתאים להרבה דברים בסיפור. חוץ מזה, גם הנסתרים חושבים כך, אחרת למה הם חופו את המשפחה האנושית של סופי? ואיך איימי הבינה את השפה המוארת. בקיצור זה היה התשובות שלי לדיון, תעשו גם שלכן! -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |