![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 10 11 [12] 13 14 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 4 2021, 12:36 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאפ, יש לי כבר שם והכל!
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 4 2021, 12:38 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אשלח לך חמש מאות חרמשים רק כי היום יש לך יום הולדת.
את חייבת לי:) -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 4 2021, 23:35 PM
|
||
מי תורמת לי לשינוי כינוי?
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2021, 08:46 AM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי מספיק חרמשים, כי נתתי לטליה 10000 לכבוד היום הולדת שלה
-------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 5 2021, 08:47 AM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם לי אין מספיק
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2021, 10:06 AM
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באמת? -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 5 2021, 10:14 AM
|
||
אה הא. היא באמת עשתה את זה.
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2021, 10:15 AM
|
||
לי בקושי יש 10000, כאילו יש לי אבל לקח לי טונות של זמן לעבוד על זה....
-------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2021, 10:15 AM
|
||
לי יש ממש מעט
|
|
פורסם ב: Dec 5 2021, 10:17 AM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[COLOR=MediumTurquoise ]שם + כינוי:[/COLOR] יעל, חפרנית
האלף שאני רוצה להיות: אולדן,כי הוא היחיד שנשאר [COLOR=MediumTurquoise ]אני מבטיח להיות פעיל:[/COLOR] כן הערות/הארות/סוקיף: סוקיףףףףף נ.ב הדוויג\מאיה אסור לך להיות מנהלת פה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2021, 10:20 AM
|
||
הייתי נותנת לה חרמשים אבל עם אני הייתי מקבלת חרמשים כאלה ממישהו רוב הסיכויים שהייתי מחזירה...
|
|
פורסם ב: Dec 5 2021, 10:21 AM
|
||
נכון
|
|
פורסם ב: Dec 5 2021, 10:27 AM
|
||
אני שוט מרגישה שזה מאוד קשה לקבל חרמשים וכל מי שקיבל מגיע לו החרמשים שלו...
|
|
פורסם ב: Dec 5 2021, 11:06 AM
|
||
נכון.
|
|
פורסם ב: Dec 5 2021, 11:07 AM
|
||
אני אחזיר ברגע שיהיה לי מה להחזיר, ייקח לי זמן להגיע ל10000 ו500
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |