![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 22 23 [24] 25 26 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 31 2021, 08:56 AM
|
||
![]() מוגל |
שם + כינוי: Hermione Gene
האלף שאני רוצה להיות: מארלה אני מבטיח להיות פעיל: כן בעזרת ה' הערות/הארות/סוקיף: תכף מפרסמת פאנפיק על kotlc -------------------- שאלוםםםםםם
מקווה שיהיה לך חיים טובים ומאושרים 🥰🥰 אם כתבתם פאנפיק מעניין - אני ילדה משועממתתת תשאירו בהודעות כאן קישוררר אם הוא טוב אשתדל להגיב (: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 31 2021, 10:05 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כיףף לספר לכם מה היה לי כיף? ושעוד יכתבו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 31 2021, 12:56 PM
|
||||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רשומה! ברוכה הבאה למשפחה! -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 31 2021, 13:00 PM
|
||
מה היה לך כיף השבוע?
לספר את שלי או לא? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 31 2021, 19:23 PM
|
||||
יאללה תספרי. אמממ, לי היה כיף הגמד ענק בשכבה שלי- קיבלתי ממתקים וציור של סוקיף!
-------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 1 2022, 09:46 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
ציור של סוקיף? תשלחי קישור לתמונה!!
-------------------- היי, אוליב כאן. בכל אופן, די פרשתי. עדיין מוזמנים.ות לשלוח לי ינשופים if you want to אממ, כן, שיהיה לכם.ן המשך יום טוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2022, 12:54 PM
|
||||
איך שולחים קישור?
|||
|
פורסם ב: Jan 2 2022, 18:06 PM
|
||
כיףף
ואין לי מושג איך שולחים לי היה קניות מטורפותת מתישות ומספקות בטירוף עם אמא שלי ואחי התינוק ומה שעשינו זה לממש 2 שוברים שקיבלתי אחד לחנות ספרים וקניתי איתו 6 ספרים!!!! ועוד נשאר לי 2.60 ש"ח (מתוכם את שני הראשונים של שומרת הערים האבודות!) ושובר לפוקס ששם קניתי פיג'מה חמודהה וכיפית לחורף סוף סוף ואז קניות רגילות שבהם אח שלי כמעט ולא הפריע לנו וזה היה ממש טוב ואז אכלנו המבורגר בבורגרנץ' היינו שם איזה 4 שעות וממש תודה לאבא שלי ששמר על האחים האחרים שלי והי כיףף -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 2 2022, 18:19 PM
|
||||
תצלמי ותעלי דרך האתר: up2me -------------------- ▪️billie ▪️ she/her ▪ Billie eilish ▪ marvel ▪️ Liv & Maddie Red Hot Chili Peppers ▪ Rick Riordan <div align=\"Center\">מ"ת מדהים עם יולי </div> ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 2 2022, 18:28 PM
|
||
הרמיוני מה איתך? מה היה לך כיף?
ותודו שזה מרגש שסוף סוף יש לי את שש"ה בבית גם אם זה רק הראשונים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 2 2022, 22:08 PM
|
||
אני עוד לא קניתי את 6
![]() ![]() -------------------- ▪️billie ▪️ she/her ▪ Billie eilish ▪ marvel ▪️ Liv & Maddie Red Hot Chili Peppers ▪ Rick Riordan <div align=\"Center\">מ"ת מדהים עם יולי </div> ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2022, 07:44 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
גם אני! אני אפילו לא ידעתי שזה יצא עד עכשיו!!
-------------------- היי, אוליב כאן. בכל אופן, די פרשתי. עדיין מוזמנים.ות לשלוח לי ינשופים if you want to אממ, כן, שיהיה לכם.ן המשך יום טוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2022, 14:00 PM
|
||||
אני די בטוחה ששלחתי באחד העמודים הקודמים קישור ל6 7 8 ו-8.5 בעיברית עם תרגום של גוגל. מי שרוצה לדעת:)
|||
|
פורסם ב: Jan 3 2022, 16:04 PM
|
||
לין תשלחי לי רגע ינשוף
-------------------- ▪️billie ▪️ she/her ▪ Billie eilish ▪ marvel ▪️ Liv & Maddie Red Hot Chili Peppers ▪ Rick Riordan <div align=\"Center\">מ"ת מדהים עם יולי </div> ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2022, 16:47 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא יצא ספר 6 בעברית, יצא מאוחר יותר בשנת
![]() -------------------- איתמר ◆ 13 ◆ nudge --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |