![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 23 24 [25] 26 27 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 4 2022, 17:34 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יצא בהחלט ולספריה שלנו אין מספיק תקציב אז הוא יגיע עוד מליון שנה וגם אז יהיו המון שירצו לקרוא אותו
![]() אז אני מתכננת להתחיל מחדש את הסדרה עד שהוא יגיע (יש לי את שניי הראשונים בבית) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2022, 18:23 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 9 2022, 15:19 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
יא :המום: אבל אני לא יכול לקנות כי אין לי תו ירוק!
![]() -------------------- איתמר ◆ 13 ◆ nudge --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2022, 17:12 PM
|
||||
אז תזמין…
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 9 2022, 19:28 PM
|
||
התחלתי את הראשון שוב
ושמתי לב לדברים שלא שמתי לב בהתחלה ולטעיות קטנות לא משנה.. אבל שמתי לב שוב שהספר הזה ממש טוב -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 10 2022, 10:27 AM
|
||||
מישהו פה מכיר עד עצם היום הזה ורוצה לעשות איתי שרשור על זה? מישהו?
|||
|
פורסם ב: Jan 10 2022, 17:08 PM
|
||
נשמע לי מוכר אבל אני לא כל כך זוכרת אז או שתזכירי לי או שבא לך שרשור על משהו אחר?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 10 2022, 17:53 PM
|
||||
הנה, העתקתי את זה מהחתימה שלי: יש עיירה במיין בשם סטוריברוק (Storybrook) שם נמצאות כל הדמויות האגדות. אך הם לא זוכרים כלום, בגלל הקללה שהמכשפה הרעה הטילה, על מנת להפריד בין שלגיה לנסיך מקסים. רק ילד אחד בשם הנרי יודע את האמת (שהוא ממש במקרה הבן המאומץ של המכשפה הרעה) ורק מישהי אחת יכולה להסיר את הקללה. למישהי הזאת קוראים אמה, והיא הבת של שלגייה. היא מוגנת מפני הקללה, והאגדה מספרת, שכשהיא תגיע לגיל 28, היא תסיר את הקללה. אבל איך היא תצליח לעשות את זה כשהיא בעצמה אינה מאמינה באגדות? הסדרה מדלגת בין החיים בהווה (בסטוריברוק) לבין הסיפורים באגדות
|||
|
פורסם ב: Jan 10 2022, 18:05 PM
|
||
טוב, לא מכירה..
בא לך על משהו אחר? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 10 2022, 21:30 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אזזזז
מה קורה?? אוף. אני כבר יומיים לומדת בזום בגלל ששתי ילדות מהכיתה שלי נדבקו בקורונה. ת'כלס כל השבוע אני אלמד בזום. אמ. איך החיים? -------------------- היי, אוליב כאן. בכל אופן, די פרשתי. עדיין מוזמנים.ות לשלוח לי ינשופים if you want to אממ, כן, שיהיה לכם.ן המשך יום טוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 11 2022, 08:46 AM
|
||||
גם אני בזום אבל אני אוהבת את זה. כיאלו, יש לי תו ירוק, אני יכולה ללכת לבית הספר בעיקרון וללמוד עם כל אלה שיצאו שליליים. אבל בזום תמיד המורים משחררים יותר מוקדם ויש פחות שעות לימוד (לפחות אצלי) ואפשר לעשות מצלמה כבויה ולשחק בטלפון.
|||
|
פורסם ב: Jan 12 2022, 17:21 PM
|
||
הלוואי שאנחנו היינו לומדות בזום, הכי כיף!
|
|
פורסם ב: Jan 12 2022, 17:22 PM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
כן, גם אצלי זה ככה. גם לי יש תו ירוק, אבל לא בא לי ללכת לבית ספר אז אני נשארת בבית ולומדת בזום. -------------------- היי, אוליב כאן. בכל אופן, די פרשתי. עדיין מוזמנים.ות לשלוח לי ינשופים if you want to אממ, כן, שיהיה לכם.ן המשך יום טוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 12 2022, 17:43 PM
|
||
לי אין תו ירוק
|
|
פורסם ב: Jan 13 2022, 19:20 PM
|
||||
אני מחלימה אז יש לי. ובגלל שמשעמם לי אני אעשה פעילות שלי שכבר נגמרה מזמן.
הדמות: ג׳ולי השיר: I love the way you lie למה השיר הזה מתאים לה: מה שבערך אומרים בשיר: ״בדף הראשון בסיפור שלנו, העתיד נראה ורוד. ואז הכל ניהיה אפל״. בהתחלה חושבים שזה יתאים בין ג׳ולי ובראנט, עד שהוא לא מבטא יכולת. איפה שהו בשיר היא אומרת: אני אשאר למרות כל הצרות שלך, למרות שאתה בסוף תצפה בי נשרפת. תודו שזה פוקס!!! -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |