![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 24 25 [26] 27 28 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 14 2022, 11:23 AM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2022, 18:38 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 15 2022, 10:58 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
בוקר טוב!!
מה קורה? אלים, כבר עשר, מה "בוקר טוב" ?? הודעה זו נערכה ע"י Biana248 ב Jan 15 2022, 11:00 AM -------------------- היי, אוליב כאן. בכל אופן, די פרשתי. עדיין מוזמנים.ות לשלוח לי ינשופים if you want to אממ, כן, שיהיה לכם.ן המשך יום טוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 15 2022, 11:40 AM
|
||||
היי, משעמם לי
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 15 2022, 11:40 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקרטוב
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 15 2022, 13:58 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אזזז
איך החיים? -------------------- היי, אוליב כאן. בכל אופן, די פרשתי. עדיין מוזמנים.ות לשלוח לי ינשופים if you want to אממ, כן, שיהיה לכם.ן המשך יום טוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 15 2022, 14:04 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי, מה קורה?
-------------------- 🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺
[] נגה!!! [] פורום משחקי תפקידים! [] משחקי תפקידים! [] ארטמיס [] רייבנקלו [] זאבים שולטים תתמודדו [] 🐺[] אאווווו [] היי, השם שלי הוא נגה (NOGA. לא NAGA. ברור?!), ו... זהו, בעצם! הרשמו למ"ת שלי TEN WORLDS, TEN STONES אה, ו.... פורום מ"ת שולט! בקרו בפורומ"ת המדהים, תעזרו להפעיל אותו, ו... זהו, והפעם באמת! (נראה לי....) דרך אגב, רק ארבעה מהמקומות מהמ"ת שלי נותרו (כדור הארץ, גסטרופלונד, סלטרפנד, קרפסל)!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 15 2022, 16:22 PM
|
||
רכשתי את ספר 6 של שה"ה!
-------------------- איתמר ◆ 13 ◆ nudge --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 15 2022, 16:22 PM
|
||
לי יש שניים ממנו בבית, אחד של טליה ואחד שקניתי. אני אקרא בבידוד
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 15 2022, 20:42 PM
|
||||
אני כבר קראתי מזמןןןןןן קראתי תאמת את כל הסדרה, בעיברית מגוגל תרגום, רק שתדעו שזה לא קל לקרוא את זה מגוגל תרגום, הפתעתי את עצמי בסבלנות שלי בשביל זה. מחכה כבר לתשיעייי
|||
|
פורסם ב: Jan 18 2022, 09:45 AM
|
||
אני עוד לא התחלתי את השישי ):
-------------------- 🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺
[] נגה!!! [] פורום משחקי תפקידים! [] משחקי תפקידים! [] ארטמיס [] רייבנקלו [] זאבים שולטים תתמודדו [] 🐺[] אאווווו [] היי, השם שלי הוא נגה (NOGA. לא NAGA. ברור?!), ו... זהו, בעצם! הרשמו למ"ת שלי TEN WORLDS, TEN STONES אה, ו.... פורום מ"ת שולט! בקרו בפורומ"ת המדהים, תעזרו להפעיל אותו, ו... זהו, והפעם באמת! (נראה לי....) דרך אגב, רק ארבעה מהמקומות מהמ"ת שלי נותרו (כדור הארץ, גסטרופלונד, סלטרפנד, קרפסל)!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2022, 17:16 PM
|
||||||
תודו שזה פוקס אבל!!! -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
|||||
|
פורסם ב: Jan 19 2022, 11:05 AM
|
||
![]() מוגל |
רצינית יש לסופי טלפורטציה? דיייי ארסת לי
-------------------- רייבנקלו זה הנשמה, רייבנקלו זה החיים,
כי רייבנקלו זה פשוט מדהים, ועל רייבנקלו לא מוותרים אז אללה רייבנקלו חוכמה בלי גבולות היא אוצר לדורות. רייבנקלו. כי להיות חכם זה לא דבר רע. רייבנקלו-כי גמאני מוחה על זה שהרמיוני בבית הלא נכון! רייבנקלו - העולם זה המוח שלנו! רייבנקלו - כי ידע זה כוח חכמה בלי גבולות היא אוצר לדורות רייבנקלו נותנים לך כנפיים! רייבנקלו- כי השמיים הם לא הגבול (לא ידעתי מה לכתוב אז כתבתי את זה) (היי רגע לא אמרתי שתתרמו לי חרמושים אז ייללה תתרמו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 19 2022, 13:59 PM
|
||
שלום! על מה דיברתם? ויש פעילות?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 19 2022, 14:52 PM
|
||||||
היי מלכת העולם! התגובה שלך היא ספאם, כי את לא שייכת למשפחה. מוזמנת להירשם למשפחה ואז תוכלי להגיב בה! מעבר לזה אמרת שקראת את הספר השישי והיכולת טלפורטציה (שיגור) של סופי מתגלה בשני. אז אף אחד לא הרס לך כלום. המשך גלישה מהנה!:) -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |