![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 25 26 [27] 28 29 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 19 2022, 14:53 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בדיוק גמרתי את השני בפעם השלישית!
יש פעילות? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 19 2022, 14:55 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כרגע אין פעילות, אני אעשה פעילות בקרוב:)
-------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 19 2022, 14:56 PM
|
||
יופי!
על מה בא לכם לדבר? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2022, 10:59 AM
|
||||||
פעילות חדשה! תשתתפו! (זה באשכול הראשי) ולמי שאין כוח ללכת לאשכול הראשי אז הנה: זה פעילות!!! על מה? אז ככה. רובנו משפטים שיפים שונים, וזה בסדר. אבל השאלה היא למה אנחנו משפפים אותם. הם פשוט מתאימים! כן אבל למה הם מתאימים? וואו, זאת רשימה ארוכה… אז בשביל זה יש טופס! * אפשר גם על איזה שיפים את לא משפפים ולמה אתם לא משפפים אותם. בנוסף לכך, על השיפים להיות משומרת הערים האבודות.
הפעילות תיגמר עוד עשרה ימים (30.1.) והתגמול הוא שש חרמשים נוצצים! ————— למי שלא הבין: לדוגמא אני משפפת סוקיף. אני צריכה לכתוב למה הם מתאימים בלפחות שתי שורות. אותו הדבר בשיפ שאני לא משפפת- אני כותבת למה הם לא מתאימים. לדוגמא אני לא משפפת סופיץ. -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 20 2022, 20:01 PM
|
||
שם+כינוי: יעל שרה
שיפ מסוים שאני משפפ/לא משפפ: מראלה וג'נסי למה אני משפפ את השיפ הזה, או למה אני לא משפפ את השיפ הזה (לפחות שתי שורות): אני כן, כי הם החברים הראשונים של סופי ומתאים שיהיה בניהם משהו וגם אין להם מספיק התייחסות בסדרה אז לעשות איתם משהו יהיה נחמד וגם כי הם נראים לי מתאימים. הערות/הארות/שיפים: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2022, 20:17 PM
|
||||
יפה
אני מתגלמת אותך בוהקים באשכול הראשי -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
|||
|
פורסם ב: Jan 20 2022, 20:18 PM
|
||
תודה
מה קורה? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2022, 20:20 PM
|
||||
הכל בסדר.
טוב אני בודקת עכשיו את מי לא תיגמלתי בפעילויות הקודמות כי משעמם לי -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
|||
|
פורסם ב: Jan 20 2022, 20:24 PM
|
||
אה
טוב, להתראות אני צריכה לסגור -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2022, 20:25 PM
|
||||
ביי.
|||
|
פורסם ב: Jan 22 2022, 15:17 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: לילה, זאבונת
שיפ מסוים שאני משפפ/לא משפפ: לא משפפ, וסופיץ! למה אני משפפ את השיפ הזה, או למה אני לא משפפ את השיפ הזה: כי סופי מושלמת, ופיץ מעצבן, והוא לא מספיק טוב בשבילה! כאילו, בספר השני, הוא כל הזמן צעק וכעס על סופי, למרות שהיא לא באמת הייתה אשמה, והוא לא התנצל מספיק טוב לדעתי. וגם, סוקיף/קיפוסטר פי אלף יותר טובים! הערות/הארות/שיפים: -------------------- 🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺
[] נגה!!! [] פורום משחקי תפקידים! [] משחקי תפקידים! [] ארטמיס [] רייבנקלו [] זאבים שולטים תתמודדו [] 🐺[] אאווווו [] היי, השם שלי הוא נגה (NOGA. לא NAGA. ברור?!), ו... זהו, בעצם! הרשמו למ"ת שלי TEN WORLDS, TEN STONES אה, ו.... פורום מ"ת שולט! בקרו בפורומ"ת המדהים, תעזרו להפעיל אותו, ו... זהו, והפעם באמת! (נראה לי....) דרך אגב, רק ארבעה מהמקומות מהמ"ת שלי נותרו (כדור הארץ, גסטרופלונד, סלטרפנד, קרפסל)!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2022, 15:25 PM
|
||
שם+כינוי: איתמר, זארינה המטעינה חברת המועצה
שיפ מסוים שאני משפפ/לא משפפ: משפפ, דקסיאנה למה אני משפפ את השיפ הזה, או למה אני לא משפפ את השיפ הזה: כששאנון ביגרה את סופי לגיל של קיף ופיץ הייתי בטוח שהיא עומדת לשפפ את סופי עם אחד מהם, ושסופי נישקה וזרקה את דקס, אז סודקס לא נראה באופק. ובנוסף ביאנה עשתה לדקס שיחות מוטיבציה בספר 6, ישר רשמתי במוח שלי אותם כשיפ. הערות/הארות/שיפים: #c ספוילרים לספרים שש וחמש מסומנים ב ...some text -------------------- איתמר ◆ 13 ◆ nudge --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2022, 15:42 PM
|
||
שם+כינוי: לילה, זאבונת
שיפ מסוים שאני משפפ/לא משפפ: סוקיף/קיפוסטר, משפפ למה אני משפפ את השיפ הזה, או למה אני לא משפפ את השיפ הזה: טוב, קודם כל, סופי מושלמת ומדהימה, וכך גם קיף המקסים, המושלם והחתיך. בנוסף, זה די ידוע שקיף מאוהב בסופי, כי מי מקניט מישהו כל כך הרבה אם הוא לא מחבב אותו? קיצר, הם מושלמים. הערות/הארות/שיפים: -------------------- 🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺
[] נגה!!! [] פורום משחקי תפקידים! [] משחקי תפקידים! [] ארטמיס [] רייבנקלו [] זאבים שולטים תתמודדו [] 🐺[] אאווווו [] היי, השם שלי הוא נגה (NOGA. לא NAGA. ברור?!), ו... זהו, בעצם! הרשמו למ"ת שלי TEN WORLDS, TEN STONES אה, ו.... פורום מ"ת שולט! בקרו בפורומ"ת המדהים, תעזרו להפעיל אותו, ו... זהו, והפעם באמת! (נראה לי....) דרך אגב, רק ארבעה מהמקומות מהמ"ת שלי נותרו (כדור הארץ, גסטרופלונד, סלטרפנד, קרפסל)!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2022, 15:56 PM
|
||||
הוספתי לכם:)
|||
|
פורסם ב: Jan 22 2022, 15:59 PM
|
||
אממ, כבר היו לי שלושה בוהקים ממקודם, אז תאחדי אותם בבקשה. אוה, וצריך אישור בשביל לפתוח דיון?
-------------------- 🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |