![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 26 2021, 22:09 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: hermione jin granger לדעתי היכולת של מראלה היא: טלפטית למה אני חושב/ת ככה: כי כנראה שהיא לא תהיה אמפתית אז אם היא תהיה טלפטית היא תוכל להכנס למוח של אמא שלה לראות איך היא מרגישה, וגם אני מרגישה שזה מתאים לשאנון [COLOR=Cyan]הערות/ הארות/ יכולות קסומות[/ אני מניחה שבאחד הספרים הבאים תתגלה יכולת חדש -------------------- ▪️billie ▪️ she/her ▪ Billie eilish ▪ marvel ▪️ Liv & Maddie Red Hot Chili Peppers ▪ Rick Riordan <div align=\"Center\">מ"ת מדהים עם יולי </div> ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2021, 12:39 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין פנוי? כי אין לי בעיה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 27 2021, 14:26 PM
|
||||||
טליה, ממש לא חייב תגמול לפעילות בפורום משפחות. את סתם רוצה חרמשים אני לא ראיתי שבמשפחת הוויזלים יש תגמול לפעילויות… כשאת תבטיחי חרמשים למשפחה שלך, גם אני אעשה את זה. עסק? דלה (יעל שרה) רשומה! -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 27 2021, 14:29 PM
|
||
אני כן הבטחתי. וכשהבאתי את הנומים לכל מי שמגיע/ה לה/ו קיבלו גם את הנומים המובטחים מהפעילויות כחרמשים.
את צריכה טיפה יותר להבין בזה. תעשי תגמול. -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2021, 17:39 PM
|
||||
ישששש תודה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 27 2021, 19:07 PM
|
||||
כל מי שהשתתפה בפעילות, עכשיו כל מי שמשתתף מקבל 4 בוהקים. להוסיף לכן?
נ.ב כל מי שלא השתתפה, תשתתפו!!! -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 27 2021, 19:23 PM
|
||
CODE שם+כינוי: יעל שרה, דלה לדעתי היכולת של מראלה היא: משהו בסגנון מבזיקנית או טכנופתית למה אני חושב/ת ככה: כי מתאים לשאנון להרוס לה את החלום ואז לפתור אותו בדרך יצירתית כלשהי הערות/ הארות/ יכולות קסומות: כבר מחכה לספר השישייי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2021, 19:48 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזר
![]() -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2021, 15:47 PM
|
||||
בואו נכנס קצת חיים למשפחה הזאתי. כבר מודיעה אנחנו כרגע אחרי הספר החמישי ולפני השישי.
רגע אז יש את מר פורקל? אמממ לא מגלה ![]() -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
|||
|
פורסם ב: Oct 28 2021, 15:47 PM
|
||
ברור שיש!
חוץ מזה אל תספיילרי -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2021, 17:42 PM
|
||||
זה לא היה ספוילר סתם ניסיתי להישמע מרשעת. מר פורקל לא אמור להיות חי אבל תתמודדו!!
-------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
|||
|
פורסם ב: Oct 29 2021, 23:25 PM
|
||
אני יודעת את התשובה כי קראתי את 8.5 (לקרוא באנגלית ספר בעובי 5-6 ס"מ זה קשההה!), אבל יש כאלו שלא רוצות שיספיילרו להן, אני אתחשב בזה. אנלאיודעת מה איתך..
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 30 2021, 15:55 PM
|
||||
מי רוצה שאני אתן לו בוהקים על זה שהשתתף בפעילות? תגידו!!!
-------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
|||
|
פורסם ב: Oct 30 2021, 20:36 PM
|
||
אני. השתתפתי בפעילות
-------------------- ▪️billie ▪️ she/her ▪ Billie eilish ▪ marvel ▪️ Liv & Maddie Red Hot Chili Peppers ▪ Rick Riordan <div align=\"Center\">מ"ת מדהים עם יולי </div> ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 30 2021, 22:06 PM
|
||
אנלאמנהלת אבל על השתתפות בדיון לא אמורים לקבל תגמול..
ויולי, אני אשמח. מקווה שתבואי בכל זאת למסיבה אצל רוזמריטה ;) -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |