![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 29 30 [31] 32 33 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 27 2022, 19:10 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב, *חושבת* לא עולה ליייי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 27 2022, 19:14 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מותר לי לעזור?
-------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 27 2022, 19:15 PM
|
||
כן
|
|
פורסם ב: Jan 27 2022, 19:16 PM
|
||||
אממממ אז
טיאנה. דקסיאנה. ליץ (לין+פיץ) לא משפפת סופיץ -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 27 2022, 19:19 PM
|
||
ידוע שלא
יש לך עוד? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 27 2022, 19:21 PM
|
||
לול אני לין
מאיה ויולי אתן יודעות למה -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 27 2022, 19:22 PM
|
||
יש לכם רעיונות?
|
|
פורסם ב: Jan 27 2022, 20:17 PM
|
||||||
למען האמת לא -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
|||||
|
פורסם ב: Jan 28 2022, 10:24 AM
|
||
שם+כינוי: יעל שרה
שיפ מסוים שאני משפפ/לא משפפ: דקס וביאנה למה אני משפפ את השיפ הזה, או למה אני לא משפפ את השיפ הזה (לפחות שתי שורות): אני כן. טוב את האמת שהם שהם דווקא יותר הפכים דקס שנא את בני וואקר, ההורים של ביאנה בני אצולה וההורים של דקס בכלל התאמה גרועה אבל זה הקטע. חוץ מזה שאני חושבת שמתאים לשאנון לעשות את זה גם זה בעצם גישור פערים בניהם וחיבור בין שני הקצוות של האלפים. הערות/הארות/שיפים: סוף סוף עלה לי! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 28 2022, 12:48 PM
|
||||
מוסיפה;)
-------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
|||
|
פורסם ב: Jan 28 2022, 12:49 PM
|
||
יש לי כמיות
|
|
פורסם ב: Jan 28 2022, 12:50 PM
|
||||
לאלא זה בסדר אני אעזור -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 28 2022, 12:50 PM
|
||||
יעל שרה
אני לא רוצה שכולם יעשו המון אז פשוט מותר רק עד שתיים -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
|||
|
פורסם ב: Jan 28 2022, 12:51 PM
|
||
טוב. אני מתלבטת אם לקנות עכשיו משהו או לחכות קצת
|
|
פורסם ב: Jan 28 2022, 13:29 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: רעות, Biana248
שיפ מסוים שאני משפפ/לא משפפ: קאםםםם למה אני משפפ את השיפ הזה, או למה אני לא משפפ את השיפ הזה (לפחות שתי שורות): זה, זה פשוט שיפ מושלם. "נער פוני". כאילו, זה כזה חמודדד. ועוד שקיף המציא לו את הכינוי הזה. קאם וקיף הם פשוט הפכים: השקט והבדחן. המסתורי והגלוי (יחסית). והם גם ממש דומים: קיף מסתיר את הרגשות ה"אפלים" שלו, ולטאם יש יכולת "אפלה". קיף רוצה להגן על סופי ועל ביאנה וטאם רוצה להגן על לין. שניהם יעשו הכל כדי לשמור על אלה שהם אוהבים. גם רואים את האויבות ביניהם, אבל אם הם היו מזיזים לרגע הצידה את המריבות האלה שלהם, הם אולי היו מגלים שיש להם הרבה דברים במשותף. כמובן שיש עוד הרבה סיבות לכך שאני משפפת קאם, אבל אני בנסיעה עכשיו, ומתחילה להיות לי בחילה. הערות/הארות/שיפים: תשפפו קאם!! זה הגיוני שרק עכשיו שמתי לב לפעילות הזאת?? -------------------- היי, אוליב כאן. בכל אופן, די פרשתי. עדיין מוזמנים.ות לשלוח לי ינשופים if you want to אממ, כן, שיהיה לכם.ן המשך יום טוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |