![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 31 32 [33] 34 35 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 2 2022, 10:04 AM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזר ,לא שמתי לב
-------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2022, 10:51 AM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי יונתן, הודעת זאת היא ספאם, כיוון שאתה לא רשום למשפחה. בבקשה תצנזר.
-------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 2 2022, 11:27 AM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: יונתן,בצד האלף שאני רוצה להיות: דקס האם אני מבטיח להיות פעיל: ברור הערות/הארות/סוקיף: -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2022, 13:38 PM
|
||||
רשום!
אוקי אף אחד עדיין לא ענה על החידות של איתמר אז… 1. השם האמצעי של סופי הוא… תשובה: אליזבת. 2. איך קוראים לטירנוזאורית שבגלל בעיות העיכול שלה היא תושבת קבע ב"חווה" של גריידי ואדליין? תשובה: ורדי 3. כשסופי עוד הייתה בעולם בני האדם, מה היה כתוב על החולצה של דארווין צ'אנג כשהעליב את סופי "ילדת הפלא מלמדת כיתה על דפוקוזאור"? תשובה: ״תפוס מרחק- אני מפליץ!״ 4. פוקספייר בעולם בני האדם הוא - ? תשובה: אני אגיד לך תאמת לא הבנתי את השאלה ממש, כשאני אבין אני אערוך. 5. מה שמו של המינרל המיוחד שגמדים כורים באדמה אשר מהווה גביש זינוק לגלות? תשובה: מגדסידיאן 6. באיזו קומה בקנדלשייד נמצא המזניק 10,000? תשובה: קומת הכניסה 7. כשסופי והחברים זינקו לראות את מחאת הגנומים, איזה שיקויים נתן לה קסלר בשביל שינוי המראה? תשובה: ים-ים, אדמונית חיננית,מיץ נמשים ואוף-איזה-שיזוף 8. מה שמו של הנהר שזורם בעיר הענקים ראוואגוג? תשובה: גאותון 9. מה זהותו של טימקין הקס בברבור השחור? תשובה: קוואף 10. מה היה כתוב בפתק של ביאנה, שבא עם תליון הברבור, כאשר נשבעה אמונים? תשובה: ״להראות לך את העולם בדרכים חדשות״ 11. כשאלוואר בגד, איך הוא כינה את ניסיון החטיפה של סופי ודקס כשציין את הכישלונות של הנסתרים? תשובה ״החטיפה הכי גרועה בהיסטוריה של החטיפות״ 12. את מי מסמל השם האמצעי של מר פורקל? רמז: קשור למיתולוגיה הנורדית. תשובה: לוקי 13. בשיעור האלכימיה הראשון של סופי, היא התבלבלה בין טריפה לטריו"ה, טריו"ה היא ראשי תיבות של - ? תשובה: טול, רחץ ידיים והגש 14. תרופת ההרגעה לשינה שמממשת אדליין היא - ? תותי נמנום אני חושבת 15. כשליידי ג'יזלה קפצה מהצוק בקרב על האוורסט, במה היא השתמשה כדי להיעלם משם? תשובה: העברת כוח, מיומנות של ענקים. חידת בונוס: מה הקשר בין - דמבלדור, משפחת קיין והאלים המצריים, ופיזיק? עוף חול -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 3 2022, 18:02 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש משהו מעניין לדבר עליו?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2022, 18:03 PM
|
||||
חוץ מזה שמשעמם לי?
|||
|
פורסם ב: Feb 3 2022, 18:11 PM
|
||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
רינג רינג רינג 4. בעולם האלפים פוקספייר זה בית ספר, בעולם בני האדם פוקספייר זה - ? חידת בונוס. תוכלי להסביר איך זה קשור? 14 מתוך 15 + חידת הבונוס את יודעת מה? אני אביא לך חרמושים כי ענית
אכן. -------------------- איתמר ◆ 13 ◆ nudge --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Feb 3 2022, 18:28 PM
|
||||
חחח כן, אבל את יכולה לדבר על זה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 4 2022, 08:27 AM
|
||||
משעמם לי כי אני היחידה בכיתה שלי שקוראת ספרים. זה מציק שכל הזמן שאני קוראת חושבים שאני ילדה משעוממת (כיאלו זה נכון, אני ילדה משועממת, אבל לא בגלל שאני קוראת, בגלל שאני גומרת את כל הספרים מהספרייה תוך איזה יום ואז אין לי מה לעשות)
|||
|
פורסם ב: Feb 4 2022, 10:30 AM
|
||
חחח
מזכיר לי קצת אותי אבל אני לא כזה משועממת ולרוב לא חושבים עלי את זה אבל עד השנה הייתי היחידה שהייתה תולעת ספרים באמת ואני מזדהה מאוד אם הקטע של לגמור את הספרים מהר ולהשתעממם מזה. בספריה כבר מכירים אותי טוב.. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 4 2022, 12:10 PM
|
||||
כנ''ל. כיאלו לגבי הספרייה
|||
|
פורסם ב: Feb 4 2022, 12:19 PM
|
||
חחח
מה את בעיקר קוראת? סוף סוף תולעת ספרים אמיתית -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 4 2022, 13:16 PM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אוי, סוף כל סוף מישהי שמבינה אותי -------------------- היי, אוליב כאן. בכל אופן, די פרשתי. עדיין מוזמנים.ות לשלוח לי ינשופים if you want to אממ, כן, שיהיה לכם.ן המשך יום טוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 4 2022, 13:17 PM
|
||||
הנה טיפ בשבילך: תקראי באנגלית זה ייקח לך הרבה יותר זמן. נגיד שומרת הערים האבודות 7 באנגלית, כמעט 900 עמודים של מתח ומסתורין וזה גם משפר את האנגלית -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 4 2022, 13:19 PM
|
||
אני גרועה בטירוף באנגלית
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |