![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 31 2021, 15:17 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבא שלי לא מרשה לי:(
סבבה אני מורידה את התגמול של הדיון -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 2 2021, 18:32 PM
|
||
אנחנו לא חופרות מספיק!
-------------------- ▪️billie ▪️ she/her ▪ Billie eilish ▪ marvel ▪️ Liv & Maddie Red Hot Chili Peppers ▪ Rick Riordan <div align=\"Center\">מ"ת מדהים עם יולי </div> ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 2 2021, 20:39 PM
|
||||
זה נכון! מי רוצה אמת או חובה?
-------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 2 2021, 23:04 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרמיוני, אמת או חובה?
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2021, 17:17 PM
|
||
אמת
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2021, 20:16 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
COLOR=MediumTurquoise ]שם + כינוי:רונה,יולימיוני[/COLOR]
האלף שאני רוצה להיות:פיץ [COLOR=MediumTurquoise ]אני מבטיח להיות פעיל:הרבה[/COLOR] הערות/הארות/סוקיף: -------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 7 2021, 09:14 AM
|
||
האם נסיכות דיסני הן אלפיות? || דיון אז אני ומשתמשת אחרת (Biana248) דיברנו קצת וחשבנו, האם נסיכות דיסני הן אלפיות? תחשבו על זה, אלזה יודעת להקפיא דברים כמו Froster/מקפיאה ומואנה היא הידרונטיקאית? שלגייה היא פוליגלוטית? אז הנה התיאוריות שלי: הן אכן אלפיות שלא יודעות שהן אלפיות, אבל לנסיכות יש אויבות/ים אז זה אומר שלאלפים יש גם חוץ מהנסתרים?! שאלות לדיון: האם נסיכות דיסני הן אלפיות? האם יש לאלפים אויבים נוספים חוץ מהנסתרים? האם הנסיכות הן אלפיות אבודות? תענו בבקשה! ^^ -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 7 2021, 16:08 PM
|
||
1. אני לא בטוחה במאה אחוז שהן אלפיות אבל הן כנראה לא הכי אנושיות...
2. אני לא חושבת שאפשר לקרוא לזה אויבים של האלפים כי אם כבר זה אויבים של אלפ/ית מסוימ/ת 3. אולי הן בקשר עם עולם האלפים ובאגדות לא מספרים על זה. -------------------- ▪️billie ▪️ she/her ▪ Billie eilish ▪ marvel ▪️ Liv & Maddie Red Hot Chili Peppers ▪ Rick Riordan <div align=\"Center\">מ"ת מדהים עם יולי </div> ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 7 2021, 16:54 PM
|
||||
מי רוצה קישור לספר השישי בעיברית? אבל זה מגוגל תרגום אז יש קצת שגיאות דיקדוקיות
|||
|
פורסם ב: Nov 7 2021, 18:03 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי... אני אשמח.
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 7 2021, 18:35 PM
|
||
*שגיאות
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 8 2021, 08:27 AM
|
||||
https://www.mikmak.co.il/gallery?id=0&ctgId...C%D7%99%D7%A723 הנה! זה באתר כזה שקוראים לו מיקמק קהילה, העילית המשתמש שלי קובץ וורד עם כל הפרקים, פשוט בהארי פוטר פורטל אי אפשר לשים קובץ וורד.
|||
|
פורסם ב: Nov 9 2021, 16:48 PM
|
||
![]() מוגל |
[COLOR=MediumTurquoise ]שם + כינוי:[/COLOR] sufiya. tevet123
האלף שאני רוצה להיות: ביאנה [COLOR=MediumTurquoise ]אני מבטיח להיות פעיל:[/COLOR] כן הערות/הארות/סוקיף: חחחחח (מספיק טוב?) -------------------- הסוף תמיד טוב! ואם לא טוב כנראה לא הסוף😘
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 10 2021, 17:59 PM
|
||||
אני אשמח אפשר בהודעה פרטית? רק אם נוח לך -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 10 2021, 21:56 PM
|
||
-------------------- ▪️billie ▪️ she/her ▪ Billie eilish ▪ marvel ▪️ Liv & Maddie Red Hot Chili Peppers ▪ Rick Riordan <div align=\"Center\">מ"ת מדהים עם יולי </div> ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |