![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 86 87 [88] 89 90 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 12 2021, 17:19 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה
טוב קודם אולי כדאי שתשיגו בכלל מספיק כסף כדי לשנות כינוי ![]() טליה בואי לשרשור! אנחנו צריכות אותך!! -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 12 2021, 17:20 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בקרוב אקבל מספיק.. בקרוב מאוד
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 12 2021, 17:47 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו טליה איך השגת כל כך הרבה חרמשים?!
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 12 2021, 18:05 PM
|
||
magic
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 12 2021, 18:22 PM
|
||
די נו טליה, באמת אני רוצה לדעת!!
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 12 2021, 20:52 PM
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי קצת יותר ממך ותאמיני או לא אני לא מתקרבת לשיוני כינוי שם .. אני לא חושבת שנעשה כינוי ביחד בגלל שזה עולה הרבה מאוד חרמשים ואני מניחה שלא רק אני לא רוצה לזרוק את כל הכסף שלי על חרמשים... -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 12 2021, 20:58 PM
|
||
אני אקבל עוד איזה 8000-9000 בקרוב.. בקרוב..
|
|
פורסם ב: Nov 12 2021, 20:59 PM
|
||||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כנ"ל -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 12 2021, 22:36 PM
|
||
משעמם לי
|
|
פורסם ב: Nov 12 2021, 22:44 PM
|
||||
אבל נראה לי שמרגע שקנית משנה כינוי את יכולה לשנות כינוי כמה פעמים שאת רוצה, את לא צריכה לקנות את המשנה כינוי כל פעם מחדש והכסף שלך הוא חרמשים, את לא יכולה לזרוק אותו על חרמשים. -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 13 2021, 07:59 AM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משנה כינוי עולה 20,000 ואחר כך לא צריך כבר לבזבז חרמשים? זה חוסך לי המון... אבל האמת שאני מעדיפה לחסוך לכותרת אישית. מקווה שזה אותו הדבר. זאת אומרת, שצריך לשלם בחרמשים רק פעם אחת.
🔸🔸🔸🔸🔸🔸 וואו! אני עוד שנייה צריכה לעשות הקדשת אלףףףףףףףףףףףףף ![]() -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2021, 09:21 AM
|
||
מה קמה איך עקפת אותי בהקדשת אלף
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2021, 09:28 AM
|
||
איך שתיכן כמעט באלף?! אני רק ב-500 ומשהו!!
@קמה- זה לא היה ממש הגיוני אם משנה כינוי שעולה 20,000 חרמשים היה עובד רק פעם אחת... -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2021, 09:35 AM
|
||
ליה אני פותחת לנו שרשור על משהו
מה בא לך -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2021, 09:37 AM
|
||
רגע אבל
על מה -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |