![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 92 93 [94] 95 96 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 13 2021, 15:44 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה גם לך
-------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2021, 15:47 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז אני אענה על כל השאלות: לא יהיה אשכול הרשמה- כמו שאמרתי, רק אלה שרשומים למשפחה ישחקו, אם ירצו להצטרף יצטרכו להרשם למשפחה לא יהיה שה"מ, ואני חושבת שבמ"ת אשחק בכלל את ג'יני המשחק הוא בעצם בית משפחת הוויזלים אחרי האפילוג. הנושא של המשחק הוא החיים שלהם וכל כמה זמן אני אתן תקרית / תפנית. בכללי המשחק הוא כמו שרשור אחד גדול של הרבה משתתפים אבל קצת שונה. פרד לא יהיה מת כך שיהיה אפשר לשחק אותו, הוא יגור בבית משפחת וויזלי. בכללי כולכן רשומות למ"ת חוץ מאלו שלא הגיבו שבוע וחצי / יותר מ-30 עמודים. אני אבקש אישור וכנראה אפתח עוד 3 ימים. -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 13 2021, 16:02 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא הבנתי
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2021, 16:04 PM
|
||
מה לא הבנת? (אגב, זו טליה ^^)
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2021, 16:09 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בשביל להחליף דמות אנחנו צריכות\ים אישור ממי שמשחק\ת את הדמות עכשיו...
היי טליה ![]() -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2021, 16:10 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע, אבל אם תפתחו מ"ת אז זה לא יהיה כמו נו"ד! ולא נוכל לדבר!!
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2021, 16:11 PM
|
||
נכוןןן
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2021, 16:11 PM
|
||||
Hello את רוצה להיות דמות תפוסה? אגב, מאיה מסכימה שהתפקיד ארתור וויזלי יהיה פנוי (במ"ת) מכיוון שהיא תשחק את ג'יני וויזלי (גם במ"ת). איזו דמות רצית להיות? ליה - (זו ארתור שאומרת) עדיין יהיה אשכול שלישי והנו"ד יהיה פתוח ובנוסף לזה (בתקווה) יהיה פתוח מ"ת בפורום משחקי תפקידים. שאלות? -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 13 2021, 16:14 PM
|
||
אמרתי מקודם - הרמיוני.
אבל זה תלוי בגלי (מקווה שזה בסדר שכתבתי את השם שלך) רוב הסיכויים שהיא תרצה להישאר הרמיוני (מין הסתם😅) אממממ אין לי ממש בעיה להישאר רון. -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2021, 16:23 PM
|
||
מאיה - אם גלידה רוצה להחליף תפקיד ואת רוצה לשחק את הדמות שלה אז זה בסדר. הכל תלוי במי שהדמות שלה כאן בוויזלים והיא מסכימה. אם נגיד לא ירשם פרד (יולי כנראה תצא מהמשפחה) אז פרד יישאר מת כמו באפילוג או שירצו להירשם אליו.
שאלות? -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2021, 16:24 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה יהיה כמו שרשור? זאת אומרת שלא נוכל לדבר כמו בנו"ד?
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2021, 16:44 PM
|
||
כן, אבל הנו״ד יישאר בכל זאת
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2021, 16:46 PM
|
||
זאת אומרת שתפתחו גם אשכול שלישי לוויזלים וגם מ"ת?
|
|
פורסם ב: Nov 13 2021, 16:49 PM
|
||
טליה!!
נא להצטרף לשרשור! אנחנו צריכות אותך! -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2021, 16:55 PM
|
||||
יאפ וקמה, אני מצטרפת עכשיו! -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |