![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 96 97 [98] 99 100 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 14 2021, 16:45 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן ולא. בת דודה שלי הייתה בפנים וראיתי רק את הבניין מבחוץ..
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 14 2021, 16:52 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי חיים קשים.
מאז סיום בית ספר(לפני שעתיים) ועד עכשיו עשיתי שיעורים. המחשב שלי התקלקל א אני במחשב של אמא שלי כל היום ואני עוד צריכה לרשום סוג של חיבור, ועוד לא סימתי שיעורים כי יש לי חברה שאמורה לעשות איתי את השיערים אב היא החוג חיקוד עד ממש מאוחר, מה אני עושה? -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 14 2021, 16:55 PM
|
||
במה השיעורים?
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 14 2021, 16:57 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
יכול להיות גם שזה לא אותו הבניין כי עברנו למקום שונה מבשנים הקודמות -------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 14 2021, 17:00 PM
|
||||
יש לי לעשות דף לשעת סיפור(אין לי כוח לפרט מה זה)., נשאר לי ממש קצת. לכתוב עמוד על מארק טווין במחברת אנגלית. היה לי משהו בגיאומטריה. ואני צריכה לעשות עוד שיעורים בגיאומטרה עם הילדה ההיא. פיספסתי משהו חשוב? האמת היא שאתמול היה לכם חצי יום בלעדיי ועדיין לא הגעתן ל-100, הפכתן לחלזונות! -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 14 2021, 17:07 PM
|
||
היי! חפרנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
טוב, חוק חדש: כל יום חפירות של 3 עמודים לפחותת!!!! לפחות!!!! -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 14 2021, 17:13 PM
|
||||
איזה חוק מטומטם! גם בלי הרבה חפירות אנחנו עוברים שלוש עמודים ![]() ![]() -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 14 2021, 17:16 PM
|
||
כבר עברנו היום 3 עמודים? לאא!!!!
צריך. להגיע. לעמוד. מאה. עכשיווווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 14 2021, 17:16 PM
|
||
אז בואי נחפורררר
-------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 14 2021, 17:18 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
בדיוקקקקק
-------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 14 2021, 17:19 PM
|
||
הודיה תעני לשרשורים שלנו
-------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 14 2021, 17:25 PM
|
||
בלהבלהבלה
טוב, מי עושה לי את העבודה באנגלית? בבקשההההה ![]() -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 14 2021, 17:26 PM
|
||||
איזו עבודה? אני רוצה שתגידו לי לפחות משט אחד על מארק טווין -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 14 2021, 17:28 PM
|
||
|
|
פורסם ב: Nov 14 2021, 17:32 PM
|
||||
אני יודעת, אני כבר עושה דרך ויקיפדיה -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |