![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 9 10 [11] 12 13 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 16:48 PM
|
||||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום קוראת וכותבת,הארי פוטר, וברוכה הבאה לפורטל הארי פוטר הישראלי! ההודעה הנ"ל היא הודעה שבגללה אנחנו מוציאים אנשים מהאתר כל הזמן, תאמינ.י או לא, ולפיכך את מוצאת מהאתר ועוברת במקומו לאתר הידוע לשימצה, "סבתא פוטר- פורטל Sportal הישראלי לזקני הארי פוטר." באתר הנ"ל תמצאי זקנים לרוב שאין להם שמץ מי זה הארי פוטר או מה זה וולדמור בצרפתית (בריחה מהמוות). גלישה מהנה בפורטלך החדש! צוות Hportal- פורטל הארי פוטר הישראלי! -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן קיבלתי ישופון -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
פחחח לא מה פתאום! ..... הוא בוודאות סחט את ירין. -------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 16:49 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ושוב את פתחת עמוד! -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 16:49 PM
|
||||
אמרתי לך שתהיי הנהלותית מדהימה? -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 16:50 PM
|
||||
אח, זה מקסים. אני רוצה להיות בסבתא פוטר! -------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה תודה תודה
אוי אני יודעת ![]() -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
לא את!
והחובה שלך היא: חובה עליך לגדל לכל אחת כאן קרפדה ולשלוח אותה בדואר! לא, סתם או ספאם. חובה אמיתית: חובה עליך או לתת לכל אחת כאן 38 וחצי חרמשים או לגלות לנו איך קיבלת 40000 חרמשים, כמו שאמרתי: "החובה תסדר את הכל!" -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
היום אני חודשים בפורטלללל
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 16:51 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום משתמשות יקרות!
ההודעות שלכן הן ספאם מכיוון שהן לא יכולות להתפתח לדיון ממשי. לכל שאלה מנהל הפורום ,יונתן. ננעל -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
אה נחמד -------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
אני עדיין יותר ממך!
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 16:52 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יותר מכולן
-------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 16:52 PM
|
||||
אתה- מפחיד- אותי!! (לא אבל תקשיבו אני אשכרה נבהלת כל פעם שמישהי כותבת משהו כזה) -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 16:53 PM
|
||||
טוב שלך, יונתן! -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |