![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 21 22 [23] 24 25 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 21:04 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוכלת דלועים בלי להפסיק
-------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 21:05 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם
---- איפה הרשימה? אנה, את מאכזבת אותי ![]() ![]() -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 21:06 PM
|
||
טליה, תעני לי לינשופ!
|
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 21:08 PM
|
||
איזה מהם? חפרת לי ברמות קשותתתתתתת
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 21:29 PM
|
||||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי, אז הנה הרשימה שכולנו חוץ ממני חיכינו לה: והיום ברשימה- מה כל משתמש/ת צריכ/ה לשפר בהתנהגותה בפורטל! (יעל ויובל לא נחשבים ![]() קמה- אל תשתמשי כל כך הרבה באימוג'ים. אם את אומרת משהו מצחיק ואחרי זה שמה אימוג'י צוחק, זה די הורס את הבדיחה. גלי- תפסיקי לכתוב לנו שאנחנו צריכות לחפור, במקום זה- תתחילי שיחה על משהו!! טליה- את מוזרה. וזה דבר טוב. מאיה- תשקלי לפני שאת כותבת משהו, האם זהו הפורום הנכון או האשכול הנכון לפרסם בו את התגובה שלך. הודיה- את מרשעת. תהיי פחות מרשעת. יולי- תתחברי יותר.. נתנאל- אהה... ת-תמשיך ל- תמשיך להיות- עצמך...? יונתן- גם אתה מרושע, אבל אתה בסלית'רין אז מותר לך. אני- אוי, יש כל כך הרבה דברים שאין לי כוח אפילו להתחיל. טא-דם! אגב, התחלתי את שומרת הערים האבודות 3!! ווהו לי!! -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 21:34 PM
|
||||
אני אוהבת לומר לאנשים מה לעשות, זו אני -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 22:30 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי
-------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 25 2021, 07:01 AM
|
||||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה ![]() חחח רק לטליה כתבת משהו טוב...😂 -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2021, 07:19 AM
|
||
^^ וגלי:
just a secend, im going to the street. dont forgot ,me! -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 25 2021, 07:24 AM
|
||
את אוהבת לכתוב דברים באנגלית בלי שום סיבה. אצלי זה ככה רק בעברית
![]() -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 25 2021, 07:25 AM
|
||
ג' תבין, כמעט נגמר לי המקום בינשופים
![]() -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 25 2021, 07:45 AM
|
||
סורי שלא עניתי, היתי צריכה ללכת לישון מוקדם בגלל שלא הרגשתי כל כך טוב
|
|
פורסם ב: Oct 25 2021, 07:48 AM
|
||||
מאוווווד עזרת לי🙄🙄 -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2021, 07:50 AM
|
||||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תרגישי טוב:) -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 25 2021, 07:56 AM
|
||
תודה!!
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |