![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 28 29 [30] 31 32 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 26 2021, 16:51 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הקישור לחיץ? באיזו מילה/צמד מילים? ואנה, מציעה לך לבוא! בוז התחממות גלובלית!!! -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 26 2021, 17:37 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייי!תודה לכל מי שרשמה לי להבריא וכל מיני כאלה(זה נשמע נורא איל שאני מודה לכן).
עכשיו אני מרגישה הרבה יותר טוב!!!! אין לי שמץ של מושג על מה דיברתן עכשיו-חוץ מהקייפופ. -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2021, 17:40 PM
|
||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התכלית של שיעורי מדעים זה
לכתוב :> -------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2021, 17:45 PM
|
||
נראה לי שאת לא מבינה על מה דיברנו חוץ מקייפופ (יאק!) כי דיברנו רק על קייפופ (אני עדיין שונאת את זה!!!)..
ועכשיו, קטע מיוחד! שיחה בינה לבין המשטרה! משטרה: משטרה שלום. אני: שלום, אשמח לדווח על אירוע. משטרה: כן, מה האירוע? אני: חטפו את בן דוד שלי! משטרה: בן כמה הוא? אני: 8. את רושמת? משטרה: כן אני רושמת. איפה אתם גרים? אני: תל אביב. משטרה: בתל אביב? אני: כן, כן. משטרה: אוקיי, אני אשלח ניידת. אני: טוב, ביי. משטרה: ביי. השיחה אמיתית!!! אני אפילו אשלח קישור! הקלטתי את השיחה ('השיחה' זה קישור לחיץ), תאמינו לי! ונתנאל, שיעורי מדעים זה נורא. למזלי יש לי כישרון שכנוע נהדר ואני מצליחה לשכנע את ההורים שלי שייתנו לי לא ללכת בימי שישי (אז יש לי מדעים) -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2021, 18:08 PM
|
||||
איך יש לך מדעים רק ביום אחד בשבוע?! יש לי יום אחד בשבוע שיש בו 4 שעות מתוך 7 של אשכול רוח (תנ''ך ושפה)! והמורה לאשכול רוח עדיין אומרת שאין לנו מספיק שעות שבועיות!(יש לנו שעתיים בערך של יום!) -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 26 2021, 18:10 PM
|
||
נשמע נורא! לי יש שפה רק בראשון, שני ושלישי. בראשון אני לא נמצאת אז יש לי רק יומיים!
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2021, 18:13 PM
|
||||
למה יש ימים בשבוע שאת לא הולכת לבית הספר? איך את כבר זוכרת את מערכת השעות שלכם?! -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 26 2021, 18:31 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי שוב
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2021, 18:34 PM
|
||
היוש, קמה!
-------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2021, 18:38 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלומות.
את מרגישה יותר טוב? -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2021, 18:39 PM
|
||
הרבה יותר טוב!(שוקולד סודי ממש עוזר לטעם שלי לחזור)
|
|
פורסם ב: Oct 26 2021, 18:41 PM
|
||
חחחח
מעולה. רוצה לשרשר על משהו? -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2021, 18:43 PM
|
||
כן ברוררוררורורוורוור.
מה בא לך? -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2021, 18:47 PM
|
||
אממממ...
תבחרי: הארי פוטר או שומרת הערים האבודות? או שילוב של שניהם... ![]() ![]() ![]() -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2021, 18:52 PM
|
||
בא לך שאחת מאיתנו תהיה סופי ואחרת הארי(אפשר להפוך את זה לשיפ{לא גלי זה יהיה נוראי}) או הרמיוני?
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |