![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 45 46 [47] 48 49 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 1 2021, 17:50 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
העולם אוהב את הודיה! להורים שלי יותר אכפת עכשיו מציונים בגלל החטיבה ובלה בלה בלה וכל זה..
ולולוג הבא שלנו! 13 טיפים לאיך לא להשתעמם למוות בשיעורי מתמטיקה תתחילו לחשוב על סיבות! -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 1 2021, 18:02 PM
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תקשיבו למורה! -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 1 2021, 18:03 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כולם שונאים אותי ![]() -------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 1 2021, 18:08 PM
|
||
אולי תחליפי בצלצל אהוב? זה יכול לשנות את הבן אדם מקצה לקצה, והנה מעודכן:
13 טיפים לאיך לא להקשיב בשיעורי מתמטיקה: 1. להקשיב למורה -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 1 2021, 18:08 PM
|
||||
דא! אני לא הייתי כאן! והודיה, לא שוניאם אותך ![]() -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 1 2021, 18:11 PM
|
||||
לחלום בהקיץ! ולשחק משחקי תפקידים עם עצמך כדי שכולם יבהו בך כאילו את משוגעת, מה שנכון! (אני מדברת על עצמי, כן?) אממ לכתוב ו... לצייר על עצמך בעט ורוד ואז לקלוט שהוא ורוד ולהיכנס לפאניקה -------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 1 2021, 18:16 PM
|
||
נחמד! מעודכן 2:
13 סיבות לאיך לא להקשיב בשיעור מתמטיקה: 1. להקשיב למורה 2. לשחק מ"ת עם עצמך ולתת לכולם לחשוב שאת משוגת 3. לחלום בהקיץ 4. לכתוב 5. לצייר על עצמך בעט ורוד ואז לקלוט שהוא ורוד ולהיכנס ללחץ 6. לזמזם שיר ואז לתת למורה לכעוס עלייך -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 1 2021, 18:16 PM
|
||||
ללחוש לילדה לידך -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 1 2021, 18:19 PM
|
||
אצלי הילדה שלידי זו חברה שלי (היא די שתקנית מול מורים אבל ליד אנשים היא דווקא מדברת..) והיא מביאה לי את שומרת הערים האבודות 8.5! עוד משהו: לקרוא את שומרת הערים האבודות 8.5 באנגלית
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 1 2021, 18:24 PM
|
||||
כבר יצא לך לקרוא ספרים מסובכים באנגלית?!!? אני רוצה להתחיל עם דברים קלים ולא עם ספרים בעלי 500 עמודים -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 1 2021, 18:26 PM
|
||
היוש
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 1 2021, 18:26 PM
|
||
היהיהיהייהיהיהי!!!1
-------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 1 2021, 18:28 PM
|
||||
אני קוראת עכשיו את הארי פוטר והנסיך חצוי הדם באנגלית -------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 1 2021, 18:30 PM
|
||||
אני מניחה שאני אתחיל באנגלית אחרי שאני אסיים את 20 הספרים האחרים שאני צריכה לקרוא -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 1 2021, 18:30 PM
|
||||
זה לא 500 עמודים! זה יותר 600-700.. רק אומרת. וזו פעם ראשונה שאני קוראת ספר עם יותר מ-20 עמודים באנגלית -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |