![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 47 48 [49] 50 51 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 1 2021, 20:56 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון! אבל למההההההההההה?
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 1 2021, 21:02 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה מה? והזריחה מהממת! הבית שלה בדיוק בין שטחים חקלאיים לאזור עירוני, אז לראות את זה זה מושלםםם!!!
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 1 2021, 21:04 PM
|
||||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה למה: -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 1 2021, 21:38 PM
|
||
אההה
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 1 2021, 21:42 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה, עקפת אותי ואת בת דודה שלי. נשארנו ערות עד שש בערך, ואז הלכנו לישון עד שש ורבע. זה היה די מצחיק, ממש נרדמנו לרבע שעה... -------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 1 2021, 22:16 PM
|
||
רק רבע שעה?! זה פשוט קצת מדי!!!
|
|
פורסם ב: Nov 2 2021, 15:27 PM
|
||||
אני יודעת, היינו ישנות יותר כנראה אבל אח שלי העיר אותנו -------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 2 2021, 15:29 PM
|
||
גדול או קטן?
|
|
פורסם ב: Nov 2 2021, 15:31 PM
|
||
קטן. אין לי אחים גדולים..
-------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 2 2021, 16:38 PM
|
||
כנ"ל, יש לי אחות קטנה ומעצבנת. זהו. משום מה היא אוהבת פופ וקייפופ, סליימים, ורוד (יאק!), צבעים בהירים וכל הסטריאוטיפים על בנות, גם לא אכפת לה מחוסר השיוויון! זה פשוט נורא! נורא!!!!
|
|
פורסם ב: Nov 2 2021, 16:44 PM
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי גם אחות קטנה, היא פשוט פרא אדם(למי שקראה את הסדרה ''פרא'' שהייתה קטנה). היא נוראית וכל היום מרביצה לי וצועקת עליי. למזלי היום היא במועדונית(או צהרון, איך שלא תקראו לזה) -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 2 2021, 16:45 PM
|
||
וואו, ליד זה האחים שלי נראים כמעט כמו בני אדם. אבל הם מעצבנים
-------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 2 2021, 16:52 PM
|
||||
אתמול היא צרחה עליי בכל הרחוב רק כי היא רצתה לפורר ''שה-שה'' -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 2 2021, 16:57 PM
|
||
מה -
לא חשוב. בעניין אחר - עוד מעט אנחנו מגיעות לעמוד חמישים, והפעם החלטתי לקחת על עצמי את האחריות ל... דבר המוזר הזה שאנחנו עושות... לפני שהוא יתפורר. הפעם, בחירות לוויזלי המצחיק ביותר! תשלחו לי בינשוף את השם של מי שאתן חושבות שהוא הוויזלי הכי מצחיק. אסור להצביע לעצמכן. (זה כתוב בלשון נקבה כי רובנו כאן בנות, אבל פונה לכל מי שרוצה לקחת חלק במוזרות הזאת) -------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 2 2021, 17:05 PM
|
||||
שה-שה זה סוג של פרח, ככה אחותי קוראת לו ואני פשוט לא יודעת מה השם שלו. טכנית אני בתאדם מאוד מצחיקה, אבל קצת קשה ללמודאת זה דרך מחשב... -------------------- לא פרשתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |